Narvas liitus Keskerakonnaga 9 tegusat inimest

Vladimir Mižui, Svetlana Lešihhina, Sergei Lvov

Keskerakonna Narva piirkonnaga liitus üheksa tegusat inimest, nende hulgas ka linnavolikogu liikmed Vladimir Mižui, Svetlana Lešihhina ja Sergei Lvov.

Keskerakonna Narva piirkonna juht ja Narva Linnavolikogu esimees Tatjana Stolfat ütleb, et tal on väga hea meel, et sellel pingelisel valimiseelsel perioodil soovivad inimesed näidata oma poliitilist teadlikkust ja liituda Keskerakonnaga. “Keskerakond on tugev erakond – meiega liituvad inimesed on rikkaliku juhtimiskogemusega ja nad soovivad kaasa rääkida linnaelu puudutavates küsimustes, mis vajavad lahendamist. Keskerakonna Narva piirkonnaga on sel aastal liitunud hulgaliselt teotahtelisi inimesi, kes teavad, et Keskerakond teeb lubadused teoks. On selge, et kui kohaliku võimu ja riigivõimu vahel on hea koostöö, siis on sellest linnale rohkem kasu kui valimisliitudest, millel puuduvad otsekontaktid erakondadega. Juba praegu saame öelda, et Narva uue haigla ehitamine, Narva Aleksandri kiriku renoveerimine ja jalgpallihalli ehitus on Keskerakonna prioriteetideks järgmises riigieelarves.”

Narva Linnavolikogu liige ja kauaaegne linnapea Vladimir Mižui tõstab esile Keskerakonna-poolset toetust pensionäridele. “Keskerakonna valitsuses olemise ajal on keskmine vanaduspension kerkinud keskmiselt 160 euro võrra, see on väga suur abi. Olen pensionärina kindel, et Keskerakonna valitsemise ajal tõuseb vanaduspension erakorraliselt veelgi. Seda kurssi tuleb hoida, sest inimesed, kellel on seljataga pikk tööstaaž, on ära teeninud väärika vanaduspõlve,” räägib Vladimir Mižui.

Narva Linnavolikogu liige ja lasteaia Cipollino juhataja Svetlana Lešihhina lisab, et Keskerakond on väga palju teinud ära haridusvaldkonnas, eriti laste heaks. “Kolmandiku võrra on tõstetud õpetajate palka ning õpetajate töötasu alammäär on kasvanud 350 euro võrra 1315 euroni, lisaks on lasteaiaõpetajate palk võrdsustatud kooliõpetajate töötasuga,” ütleb Svetlana Lešihhina. “Tunduvalt on tõusnud toetus paljulapselistele peredele. Keskerakond alustas täiendava lasterikaste perede toetuse maksmist – kui peres kasvab kolm kuni kuus last, siis on igakuine toetus perele 300 eurot. Kui on seitse või enam last, siis on täiendav toetus 400 eurot kuus. Samuti tõsteti märkimisväärselt puudega lapse toetust sõltuvalt puude raskusastmest. Keskerakonna roll on olnud selles valdkonnas väga tugev.”

Narva Linnavolikogu liige ja SA Narva Sadam juhataja Sergei Lvov rõhutab, et Ida-Virumaa on alati olnud tööstuspiirkond. “Siin on olnud esindatud kogu ohtlike tööstusharude spekter,” lisab Sergei Lvov. “Ei ole üllatav, et nagu mujalgi Eestis, on meil suur hulk krooniliste haiguste ja puuetega inimesi. Kahjuks on puuetega inimeste vanus üha noorem. Tööpuudus ja muud stressirohked olukorrad süvendavad seda probleemi veelgi. Meil ei ole rehabilitatsioonikeskusi ja olen veendunud, et selline asutus, millel oleks rahvusvaheline staatus, tuleks lähiajal Narva linna rajada. Loodan väga, et sellest saab meie valitsuse üks prioriteete.”

 

7 kommentaari
 1. Üheksa versus sada 7 kuud ago
  Reply

  EKRE TEATAS SADADE VÄRBAMISEST ENDA KESKELE.

 2. Sellest 7 kuud ago
  Reply

  lasteaiatädist Sveetast ei mäleta midagi aga kas mitte Sergei Lvov polnud mitte korruptant? Kas ja kauidas ta sellest kahtsustusest ennast välja ostis, ei tea. Samuti oli temaga kambas Tatjana Stolfat ise.
  Seltsimees Ratas ise oli nõudnud nende tagasiastumist, nüüd aga ütleb neile Tabroo pasaalovat!
  Palju nad Jurkale maksid?
  Vana tuttav krimidele on ka Vladimir Mižui. Too oli miljonitega teinud sahker-mahker. 1993.a korraldas just see eestlusevihkaja Narvas iseseisvumise rahvahääletuse. Nüüd on Ratta Jurkaga ühes kambas! ja pole midagi imestada, kui kõik on korruptandid ning eestluse vihkajad.

 3. Keskerakond on alati värbanud tegusaid inimesi. Millegipärast kõik nad on osutunud 7 kuud ago
  Reply

  taguotsa kukkunuiks nagu nüüd erakond ise.

  • Tegus 7 kuud ago

   on see, kes valetab ja varastab.

  • ÜTLEME OTSE. KOGU KESKERAKOND ON KUKKUNUD PE.SSE. UUED "TEGUSAD " LIIKMED EI SAAGI 7 kuud ago

   SEALT VÄLJA.

 4. Nii 7 kuud ago
  Reply

  Keskerakond on ka praegu parim erakond ja see on normaalne et liitutakse selle erakonnaga. Väga palju head on teinud keskerakondlased meie sisepoliitikas.

  • Nii-le. 7 kuud ago

   Pane ikka nende heateod punktide kaupa kirja. Muidu ära plötuta.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.