Olümpiavõitja Embrich kandideerib linnavolikogusse Nõmmel

Eesti naiste vehklemiskoondise tugitala Irina Embrich

Sel suvel Tokyos naiskonnaga olümpiavõitjaks tulnud Irina Embrich kandideerib oktoobris toimuvatel kohalikel valimistel Nõmme valimisringkonnas Tallinna Linnavolikogusse.

„Mul on väga hea meel, et olen saanud mitmes linnavolikogu koosseisus töötada ning pealinna edukale arengule kaasa aidata,“ ütles Embrich, „linnapea Kõlvarti juhtimisel on Tallinn väga hästi koroonakriisiga toime tulnud ning linna rahaasjad on korras.“

„Tallinnas on võetud selge strateegiline suund rohelisema linnakeskkonna poole, mis saab meie järgnevate aastate suureks väljakutseks,“ kirjeldas Embrich eesootavat perioodi, „mõistagi on aga minu südameasjaks ka sportimisvõimaluste laiendamine Tallinnas. Aktiivne eluviis hoiab meie inimesed terve ja tegusana ning eriti tähtis on see just laste ja noorte arengule.“

Irina Embrich on tiitlivõistluste medalite arvestuses Eesti edukaim sportlane, 2019. aastal pälvis ta Valgetähe III klassi teenetemärgi. Tallinna Linnavolikogu liige on Embrich alates 2013. aastast.

1 Kommentaar
  1. judich juddenh 7 kuud ago
    Reply

    Me ikka tuleme…

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.