PEAMINISTRIUURING

Jüri Ratas

28 protsenti valijatest soovib peaministrina näha Jüri Ratast, selgub Eesti Päevalehe tellitud ja Turu-uuringute AS-i poolt läbi viidud peaministriuuringust.

Esikohal püsiv ja toetust kasvatanud Jüri Ratas edestab Reformierakonna juhti Kaja Kallast 12 protsendipunktiga, teiste pingereas olevate erakondade esimeeste toetus on oluliselt madalam. Usaldus Jüri Ratase vastu on kõrgeim nii eestlaste kui muust rahvusest elanike ning samuti meeste ja naiste hulgas. Lisaks väärib märkimist, et 79 protsenti Keskerakonna valijatest on Jüri Ratase selja taga.

Jüri Ratase kõrgest toetusest võib välja lugeda, et valijad toetavad Keskerakonna initsiatiivil rakendatud meetmeid energiakandjate hinnatõusu tingimustes ja ühiskond suhtub soosivalt elektriaktsiisi langetamisse 9 protsendini.

https://epl.delfi.ee/artikkel/95372739/peaministriuuring-ratas-korjab-toetust-juurde-kallas-on-kehvas-naitajas-kinni?fbclid=IwAR0aMthfzGCmmQs2g1bsBlHhsoU1293FhiJW5MOkLn4VkPxgSs7b7R66Axw

5 kommentaari
  1. Noort soome meest kahtlustatakse 90 lapse ärakasutamises 3 aastat ago
    Reply

    Noort kesk-soome meest kahtlustatakse sotsiaalmeedias kümnete laste seksuaalses ärakasutamises. Kuriteod puudutasid algklasside lapsi.

    Sise-Soome politsei andmetel on eeluurimise käigus tulnud välja hulgaliselt kannatanuid. Praeguseks on neid lapsi vähemalt 90. Noorim neist on 5- ja vanim 13-aastane. Laste tuvastamist jätkatakse, vahendab MTV.

    Kahtlusalune on olnud vangistuses alates aprilli lõpust saadik. Juulikuus tulid välja kahtlusaluse uued arvatavad kuriteod.

  2. See 3 aastat ago
    Reply

    tõestab järjekordselt kui rumal on nn rahvas.

    • vana 3 aastat ago

      Järgmine peaminister on Martin Helme ja rahva rumalusega põle siin mingit pistmist vaid nii säilib meie ajalooline riik!

  3. lugeja 3 aastat ago
    Reply

    Ei,EI,EI -toetame Hr.Martin Helmet, kes on ainus sirge seljaga ja selge visiooniga mees

  4. Aleksander 3 aastat ago
    Reply

    see Jüriratas on REETUR ja silmakirjateener. Kas juba ununes seesamune riigipööre jaanuaris 2021? Käib ta ka ju aru andmas vabamüürlaste seltsis. Vedas jalgu järel eks ikka selle abielureferendumi pärast, küll aga kaitseb sulisid ja süvariiki. Elmar Vaher eks on üks petistest keda ta kaitses, et toda ei tohtinud puttu. NIng kui on keskerakonnal rahapesu kahtlus kahtluse otsa, miks siis see koalitsioonist välja ei jäänud?!?? Ise mahitab reklaamis vaktsineerima ent ise ta küll ei teinud seda sugugi mitte oma sõnade järgi et esimesel võimalusel tormas — ta hoidus.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.