Jõgeva vallavanem ning Räpina abivallavanem astusid Keskerakonda

Fotol Angela Saksing

Jõgeva vallavanem Angela Saksing ning Räpina abivallavanem Riho Luht liitusid Keskerakonnaga. Pärast valimisi on keskerakondlastest linnapea või vallavanema ametis kümme inimest ning abilinnapeasid või abivallavanemaid 20.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles, et Saksingu ning Luhti liitumine erakonnaga on rõõmustav ja tegemist on tublide inimestega, kes on aktiivselt panustanud kogukonda ka väljaspool poliitikat. “Angela Saksing on töötanud aastaid haridusvaldkonnas nii õpetaja kui ka Sadala kooli direktorina ning seisnud hariduse, kultuuri ja spordi valdkonna eest abivallavanemana. Riho Luht on pälvinud eelmisel aastal tähtsa tiitli – Põlvamaa aasta isa ning panustanud oma kodupaiga käekäiku nii kogukonnaaktivisti kui ka abivallavanemana,” tõi Ratas välja.

Jõgeva vallavanem Angela Saksing sõnas, et Keskerakonnaga liitumine oli loogiline jätk koostöös, mis sai suurema alguse abivallavanema ametis. “Keskerakond usaldas mind juhtima valla hariduse-, kultuuri- ja spordielu ning mul on hea meel, et olen saanud oma kodukoha arengus kaasa rääkida, meeskond on mind toetanud ja valijad on mind minu töös usaldanud. Näen, et erakonnaliikmetel on Jõgeval palju ideid ja võimalusi neid ka ellu viia,“ rääkis Saksing.

Räpina abivallavanem Riho Luht sõnas, et tema jaoks on oluline kohaliku elu areng ning kaks aastat tagasi tehtud ettepanekut asuda abivallavanema kohale ei ole ta kahetsenud. „Olen seda meelt, et inimesed peavad olema ise aktiivsed ning prioriteedid peavad olema selged, siis neid aidatakse ja saab midagi päriselt ära teha,“ rääkis lisaks abivallavanema ametile ka kaks aastakümmet kohalikus MTÜs tegutsev Luht. „Minu prioriteediks on noored  ja tegevused,  mis võimaldaksid neil maale elama jääda ja  soodustaksid nende tagasitulekut,“ rõhutas abivallavanem ka selles suunas tehtavate väiksemate otsuste tähtsust.

3 kommentaari
 1. Jah 2 aastat ago
  Reply

  Teistest inimestest hoolivad ja töökad inimesed astuvad ikka Keskerakonda. välisminister küll peaks olema mõnes teises erakonnas. Head uut aastat kõigile tublidele keskerakondlastele.

  • Vahel on tõesti nii, 2 aastat ago

   et inimene astud pasa sisse.

 2. Ehe 2 aastat ago
  Reply

  näide toiduahela sünnitamisest.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.