Keskerakonna fraktsiooni avalik koosolek “RMK majandussuhete läbipaistvusest”

Kuusemets Vormsil Foto MIHKEL MARIPUU/Scanpix

Reedel, 11. veebruaril kell 9.30 toimub Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni avalik koosolek “RMK majandussuhete läbipaistvusest”. Teiste hulgas osalevad RMK juhatuse esimees Aigar Kallas ja keskkonnaminister Erki Savisaar.

Muuhulgas tulevad käsitlusele RMK kestvuslepingute ja majandustegevusega seotud küsimused. Keskerakonna fraktsiooni esimees Jaanus Karilaid ütleb, et arutelu käigus soovitakse leida vastus küsimusele, kas RMK majandab Eestimaa metsa piisavalt efektiivselt ja jätkusuutlikult, seades esikohale riiklikud huvid. “Mets on meie rahva ühine vara ning mida läbipaistvamad ja arusaadavamad on metsaga tehtavad tehingud, seda rohkem me suudame oma elukeskkonda kaitsta,” lausub Karilaid.

Otseülekannet saab jälgida Keskerakonna Facebooki lehel.

2 kommentaari
  1. Eve 3 aastat ago
    Reply

    Kõike seda on vaja teha. kui tegutsevad parimad meie poliitikud siis on kõik õige. Aga kahjuks on ka sõja-ja vihavaenu õhutajaid kes õigustavad Bideni sekkumist teiste riikide siseasjadesse ja igatsust sõjaliseks tegevuseks.

  2. metsavana 3 aastat ago
    Reply

    METS ON ELUS, MESAS ELAVAD ELUSOLENDID. METSA LÄHEVAD RAHU OTSIMA nn.MAJANDUSKESKKONNAST = INIMESTE KESKKONNAST RÄSITUD JA VÄSINUD INIMESED. NAD, ISEGI ELU LÕPUL LEIAVAD LOHUTUST LOOMADE RÕÕMSAST NAIIVSUSEST /meie arust/ JA SÕBRALIKUST UUDISHIMUST, ISEGI NENDE VIHASET KAITSEST OMA LOOMALASTE JA ELUPAIKADE PÄRAST. MIS ON AKTSEPTEERITAV. LEIAVAD LOOTUSE, MILLE INIMENE ON HÄVITANUD.
    METS JA LOOMAD KUI LIIGID EI OLE MINGI DEKORATSIOON, MIDA VÕIB TÕSTA SIIA-SINNA, KUS MEEDIB JA HÖÖVELDADA KUIS SOBIB ÕHEMAKS. IGA ELU ON ELU, MIS TUNNEB RÕÕMU, ARMASTUST, AHASTUST, VALU NAGU INIMENEGI. SIIN POLE ASI LIIGIS, ASI ON IGAS VIIMASES ÜKSIKOLENDIS KES ELAB. LIIGI KAITSE ON IGA ÜKSIKOLENDI KAITSE. EI OLE OLEMAS VÕÕRLIIKE. LOODUS MUUTUB JA MUUTUB KLIIMA JA LOOMADE ELUPAIGAD – NAGU INIMESTE RÄNNUTEED, RIIKIDE VAJUMINE JA TÕUS,
    METS EI OLE LOODUD MAJANDAMISEKS TEILE ! AHNUSE TEENIMISEKS ! K…T SAAGE SEST JUBA ÜKSKORD ARU !!!
    VASTIK ON…

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.