Jüri Ratas on taas Facebooki otse-eetris

Foto: Jelena Rudi

Tuleval teisipäeval, 22. veebruaril kell 19 on Keskerakonna esimees taas Facebooki otse-eetris, et vastata teie küsimustele.

Kirjutage teile huvi pakkuvad teemad ja küsimused antud postituse kommentaaridesse. Niiviisi saab teisipäeval tunni jooksul rääkida just sellest, mis teile kõige rohkem huvi pakub.

Aitäh kõigile, kes küsimusi esitavad!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=499468691746994&set=a.245637437130122

7 kommentaari
 1. Kas 4 nädalat ago
  Reply

  kremli kaastööline Jurka mõistab siis Kremli hukka, et sõda ei alustanud? Miks ma kahtlen!

 2. Soo 4 nädalat ago
  Reply

  Jälle on üks joodik ja labane mats nimetanud Jüri Ratast jürkaka. Ma ei nimetaks nii labaselt isegi ühtegi reformierakondlast kes on mõelnud valesüüdistusi tublidele inimestele, süvendanud vaesust.

  • Jurka 4 nädalat ago

   on ta seni, kuni ta kapis sügavkülmas on koostööleping drug Voovaga.

 3. Eve 4 nädalat ago
  Reply

  Jüri Ratas on olnud väga tubli sisepoliitikas . Poleks olnud Laari ja Ansipi valitsusi oleks me elu palju parem. Eelmine valitsus aga läks laiali kuna reformierakondlaste valesüüdistused jõudsid juba Rataseni. Eriti korruptsioonisüüdistused on reformierakondlaste lemmikud. Paistab et Ratasel polnud muud valikut ja ehk muidu oleks teda oodanud Edgar Savisaare saatus. Mulle ei meeldi vaid see et ta soovitas välisministriks vale inimese kes siis polnudki keskerakondlane , kes jätkab meie maksumaksja raha teistele riikidele kuigi vajame ise abi, kes ajab tühja tuult taga oma kohtumistega sest keegi nagunii temaga ei arvesta ja jätab kõrvale tähtsamad küsimused mis oleksid kasulikud meie riigile.Aga suur tänu Jüri Ratasele suure töö eest meie rahva heaks. Keskerakond on ka praegu parim erakond.

  • Evele. 4 nädalat ago

   Oleks tädil till – oleks ta onku.

 4. Nojah 4 nädalat ago
  Reply

  Ega Venemaal polnudki kavatsust Ukrainat rünnata vaatamata provotseerimistele ja ässitamistele väljaspoolt. Enne Bideni tulekut võimule olid naftariigid läbi pommitatud ja talle jäi vaid Süüria. Kas otsis uusi elamusi või. Ukraonal ia USA-l on võimule tulekuga midagi ühist ka. Mõlemate presidentide võimule tuleku vastu olid peaaegu poole inimesed vastu. Ukrainas toimusverine ja enaseaduslik võimuvahetus mille korraldasid ettevalmistatud snaiperid. USA-s toimusid rahutused ja isegi Kapitooliumi ründamine. Brüsselis ollakse ka valmis aega raiskama et sanktsioone vorpidaja saata mõnedesse riikidesse lähestajaid selle asemel et tegeleda paljude rahumeelsete küsimustega ja suunata raha ravimite avastamisele ja üldse inimeste heaolu kindlustamisega. Venemaaga on riikidel eriti nagu meie oma kasulikud Venemaaga majandussuhted ja eriti odav elektrienergia. Jätke vohavaenu õhutamine.

 5. Biden astugu tagasi ja kord saab maakeral jälle olema. 3 nädalat ago
  Reply

  Kuulasin Putini kõnet ja kõik õige. Kuulasin vanakese Bideni kõnet ja kakahäda tuli peale. Tema on ka Ameerikale häbiks. Ma ei usu, et ta nooremana targem oli.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.