PIIRANGUD KAOVAD!

Tulenevalt valitsuskabineti nõupidamisel otsustatust tunnistab valitsus oma korraldusega kehtetuks kellaajalised piirangud ning kohustuse esitada avalikes siseruumides toimuvates tegevustes osalemiseks COVID-tõend.

COVID-19 tõendi esitamise nõudest loobutakse ja lõpetatakse avalikus siseruumis kella 23.00–06.00 viibimise piirang, sest eelneva kümne päeva jooksul haiglasse jõudnud sümptomaatiliste COVID-19 patsientide keskmine arv päevas on alla 25. Tänahommikuse seisuga oli näitaja 24,9.

Piirangute kaotamise algatusega tuli jaanuarikuu lõpus välja Riigikogu Keskerakonna fraktsioon ja korraldus jõustub teisipäeval 15. märtsil.

7 kommentaari
  1. Nojah 2 aastat ago
    Reply

    Väga meeldiv on siin näha üle hulga aja toredate, ausate ja hoolivate keskerakondlaste nägusid. Kui ma neid näen siis on kuhe selge et kõik on õige mida nad teevad või üylevad. mind huvitabki kõige rohkem see mis meil toimub ja mida head tehakse meie rahva jaoks. See mis väljaspool toimub pole meie asi sest meist ei olene midagi paljas ajaraiskamine.

    • nii tublid poisid 2 aastat ago

      Tänu teile läheb meie elu ometi paremaks! Nüüd võiks elektri hinda veits tõsta ja kütus ka kallimaks. Saaksime eelarve jälle tasakesi tasaseks.

  2. No 2 aastat ago
    Reply

    keskbande küll esimene nõudja polnud. Konservandid on seda juba eelmise aasta lõpust nõudnud.

  3. ketser 2 aastat ago
    Reply

    Vabandan ketserluse pärast, aga kas keegi selgitaks palun:
    Meil oli suur miiting seises Ukraina sõjaga VBADUSE PLATSIL, KUS OSALES ARVATA VÄHEMALT 8000 inimest,
    nad kügelesid tihedalt üksteise kõrval, karjusid, laulsid. Selge on, et sellest pidanuks nad KÕIK nakkuse saama
    ja seda EDASI ANDMA. Kuhu iganes nad pärast ei sõitnud.

    Meile tulevad suured vood sõjapõgenikke /mitte,et ma selle vastu oleksin,,,/ Kui meie medits.süsteem oli PIIRI PEAL, seoses koroonaga ülekoormatud, SIIS MILLINE ON VÕIMEKUS TESTIDA ja KARANTIINIS PIDADA ja RAVIDA VÕIMALIKKE KOROONAKANDJAID?

    Hiinas, ühes limmas,milles om 1,5 milj. elanikku KEHTESTATI TÄIELIK KARANTIIN TERVELE LINNALE, sest LEITI 66 KOROONAPOSITIIVSET. Linna sisse ega välja keegi ei saa. Ei tea ,is toimub linna sees.

    Kuidas on võimalik, et kahe eelpooltoodud näite varal, KOROONA ON LEVIKULT PIDURDUNUD ???
    TUNDUB,NAGU KOROONAT POLEKSKI KUNAGI OLNUD, MINGI MÜÜT, MILLEGA RAHVAS RUMALUSEST KAASA LÄKS VÕI LÄHEB NÜÜD, OHTU EITADES.
    Arvestasin välja, et kui koroonasurmadeks on antud siin mõni päev 7 ja teine 17 ca` keskmise 13 inimest päevas, teeb see nädalas 91 inimühikut ja kuus 364 ühikut = aastas 43 68 ühikut surnuid ? 10 aastaga 43680
    Palun selgitada selles lehes kui ma eksin arvudes.? Lisaks sellele tavalised surmad, mis nüüd peaksid medits.süsteemi juba varasemast eriarstide puudusest ja pikkadest järjekordadest + nüüdsed ravijärjekordade pikenemised, millest haiguste ennetamine kui selline võib üldse välja jätta, sest nüüd ei saanud või julgenud seoses koroonaga ja ühistranspordi tingimustega ,samuti haiglate ooteruumide ventilats.ja olukorraga, enamus üldse arsti juurde minna. Nii on iga-aastases kontrollis, mida võib inimesel mitu vaja olla käimata ja järjekordade pikkus -nahaonkoloog 6 kuud näit.!!!

  4. Kus 2 aastat ago
    Reply

    nad siis kaovad, kui totakas maskinõue jääb. Ometi on mask just kõige rumalam tõrjevahend. Sest õhuslendlevad viirused hingab inimene sisse maski kõrvalt nagunii. Muidu inimene lämbuks ära.

    • Piiranguid ja passide kadu nõudis ammu EKRE. Kesikud võitlesid vastu. 2 aastat ago

      Keska jälle valetab ja varastab kuulsust. Pätid ja kaabaka koos Rattaga.
      Maha Ratas koos oma pundiga.

  5. Ostetud hulgi kokku vaktsiini ja kasutult viissadatuhat seisab ning kingitakse tasuta ära. 2 aastat ago
    Reply

    Meie raha loobitud tuulde kümneid miljoneid. Kes vastutab?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.