Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkond toetab esimehena Jüri Ratast

Jüri Ratas

Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkond esitab augustis kogunevale erakonna kongressile esimehe kandidaadiks Riigikogu esimehe Jüri Ratase. Lääne-Virumaa piirkonna esimees Siret Kotka ütles, et Jüri Ratas on end tõestanud võimeka juhina nii peaministri kui ka Riigikogu esimehe ametit pidades ning samal ajal kandnud hoolt Keskerakonna käekäigu eest.

“Jüri Ratase peaministriks oleku ajal tegutses valitsus COVID-19 pandeemia tingimustes ühtselt ja efektiivselt. Riigikogu esimehena on Jüri Ratas seisnud selle eest, et parlament saaks kriisitingimustes oluliste otsuste vastuvõtmisel oma seisukoha kujundada. Lisaks on ta oluliselt tõstnud Riigikogu esimehe nähtavust rahvusvahelisel tasandil. Keskerakond võitis Jüri Ratase eestvedamisel eelmisel aastal kohalike omavalitsuste valimised ja rahva usaldus tema vastu püsib kõrge – tegemist on populaarseima peaministrikandidaadiga. See annab meile kindlust, et Keskerakond saab Riigikogu valimistele minna kõrgeimate eesmärkidega,” ütleb Siret Kotka.

Juhatuse liikme kandidaadiks esitab Lääne-Virumaa piirkond Riigikogu liikme Siret Kotka ja aukohtu esimehe kandidaadiks Tallinna Linnavolikogu aseesimehe Kalle Klandorfi. Keskerakonna kongress toimub 13. augustil 2022.a Tartus Vanemuise teatrimajas, erakonna juhatuse kandidaate saab esitada 8. juulini.

5 kommentaari
 1. Kiitan häeks! 8 kuud ago
  Reply

  Vaja oleks ka kena meesõber kauni soenguga enda abiks võtta. Nagu Mailis, või lapsehoidjaks.

  • EKRE läheb lolliks kätte 8 kuud ago

   Vinni vallavolikogus olevad EKRE saadikud esitasid volikogu esimehele ja vallavalitsusele ettepaneku arutada järgmisel istungil Vinni näidissovhoostehnikumi (NST) kunagise juhi Heino Kallaste nime eemaldamist mälestuskivilt, mis asub Vinni spordikompleksi ees.
   Mis on neil pistmist erafirma maal oleva hea inimese mälestusega? Kerigu kuradile!
   Endine Sovhoosi seatalitaja, medalikandja.

  • Kesknädal kirjutas: 8 kuud ago

   Süüdati avalõke. Algasid iga-aastased Viru mängud. Oli aasta 1983. Seekord korraldajaks Vinni Näidissovhoostehnikum. Võistluste lipp oli aga veel heiskamata. Kõlas lipusignaal ja taevas avanesid viis langevarju. Neljal suitsupomm järel ja viies langevarjur tõi lahtirullitud mängude lipu Heino Kallastele. Ennekuulmatu, aga nii saab ka teha … Pärast seda naljatati, et järgmiste mängude korraldaja Gavronski (Väike–Maarja kolhoos) peab küll allveelaeva järvest välja tõstma.

 2. Jane 8 kuud ago
  Reply

  Mina küll ei toeta . Olen alati olnud Keskerakonna pooldaja ja hindan seda mida on Ratas teinud sisepoliitikas aga ta on sellelt teelt kõrvale kaldunud ja koos välisministriga kes on võõrkeha Keskerakonnas sõidab mööda maailma ringi ja peab vestlusi mis midagi ei muuda ja on lihtsalt ajaraiskamine. Meie riigile pole sellest mingit kasu aga Ratasele küll sest toovad talle kuulsust ja raha.

 3. Nojah 8 kuud ago
  Reply

  Küll oli tore kui Ratas võttis Reformierakonnalt võimu. See oli julge tegu ja elu Eestimaal läks ülesmäge igas valdkonnas. Aga reformierakondlaste valesüüdistused mille abil nad lükkasid kõrvale segajaid teel võimule jõudsid Rataseni ning ka Tallinna linnapeani. Süüdistati korruptsioonis mis oli reformierakondlaste lemmiksüüdistus aga mil Ratasel ja külvartil polnud sellest aimugi. Eks Ratasel oli valida kas au ja kuulsus või Edgar Savisaare saatus. Ratas ühines ja tänu sellele sai veel hea töökoha ning eks see vihavaenu õhuramine Venemaa vastu säilitas selle töökoha. Ainult et kas selline tegevus meie riigile küll kasulik pole.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.