Keskerakond korraldab veebipõhise arutelu “Tsiviilkaitse arendamine Eestis”.

VAATA 🎥 Keskerakond korraldab reedel, 22. aprillil kl 12 veebipõhise arutelu “Tsiviilkaitse arendamine Eestis”.

Vabariigi Valitsuses põhimõttelise heakskiidu saanud lisaeelarves on Siseministeeriumi valitsemisalale ette nähtud üle 90 miljoni euro elanikkonnakaitse ja sisejulgeoleku tõhustamiseks. Arutelu raames keskendume tsiviilkaitse arendamisele Eestis, lisaeelarves sel teemal ette nähtule, kavandatud tegevustele ja sellele, millele tulevikus veelgi rõhku panna. Samuti räägime viimastest arengutest Ukrainas.

Nendel ja paljudel teistel teemadel arutlevad siseminister Kristian Jaani, kindralmajor reservis Neeme Väli ja Keskerakonna peasekretär Andre Hanimägi. Ülekanne on jälgitav Keskerakonna Facebooki lehel.

5 kommentaari
 1. Soo 1 nädal ago
  Reply

  On vaja jätta provotseerimine, ässitamine ja vihavaenu õhutamine ning see on tasuta sisekaitse ja parim.

  • Uskmatu-Toomas 1 sekund ago

   Seda ei saa sest kuidas siis siseprobleemidelt tähelepanu kõrvale juhtida ?Kütuse,elektri,gaasi hinnad kõrged aga vaat venemaal veel palju sitem jne.järelikult kehtestame veel sanktsioone.Taavi ütles,et ega need sanktsioonid meid ei puuduta aga üle kolmandiku rauteetrasnsiidist ei toimi,väetise hinnad on tõusnud kosmilise kõrgusse,bituumenit ei jätku jne.võiks seda nimekirja päikese loojanguni pikendada aga Taavi maailm on hoopis teine ?

 2. Nojah 1 nädal ago
  Reply

  Mitmed meie poliitikud ajavad tühja ttuult taga. Palju on jutuajamisi millest maailmas midagi ei muutu ja teevad vaid kahju meie riigile. Kas see on pubemine EL-u või Bideni ees. Bidenist on küll kahju sest ta on vana ja haige ning tema peaeesmärk paostab olema Venemaa nõrgestamine. Naftariigid on läbi pommitatud ja temale jõu veid Süüria. Venemaa on ka naftariik aga maailmasõda ta ka ei taha. Enne kui Venemaa väed läksid Ukrainasse käis pidev ässitamine ja relvade saatmine et vÚkrainas elavaid venelasi tappa. Eks Krimmist oleks ka parem Venemaad ahistada. Enne sissetungi Venemaa poolt mida poleks tohtinud muidugi olla tulid teated ka et Ukrainasse on paigutatud biorelvad mis taheti saata Venemaa peale. kui Biden ega mõned Euroopa riigid poleks sekkunud oleks ammu juba rahu sõlmitud või poleks sõda üldse olnudki. Sanktsioonid puudutavad rahvast kes pole milleski süüdi ja ka mitmeid riike. Mul on väga kahju sõjas hukkunutest ja rikkad riigid peavad tegema kõik mis võimalik Ukrainas põgenenud inimeste heaks eriti USA ja Suurbritannuia. Tuleb aidata rahu taastada aga sõjamoona saatmisega seeda küll teha ei saa. Peale verist võimuvahetust on paljud Ukrainas elavad inimesed vaesed ja venelasi ahistati seal pidevalt.

 3. to nojah 1 nädal ago
  Reply

  Ikka äärealadele, ikka äärealadele .

 4. arutelulastele 1 nädal ago
  Reply

  Eks tuleb need naeruvääristatud nõukaaegsed varjendid ja õpetused kõigepealt välja kaevata.

  Hoiab ehk mõttetult kulutet raha väheke kokku ja saavad kõige vaesemad pensionärmutikesed-taadikesed ikka endiselt tasuta sõita. Muidu on nii, et lähed poodi, 2-3 eurikut ongi veel selleks, aga see anna bussijuhile piletirahaks ja tagasi ei saagi -raha otsas.
  Muide, 2-3 euroga saab sepiku 76 centi -1 eur (jatkub 1 ,5 päevaks, seda juhul kui sinna kõrvale on miskit ssüüa ja koera pole) seega saab 2-3 sepikut. EHK 1 leiva 1-1.30 euri ja 1 sepiku.Sellest peab jaguma 5 päevaks kuni nädal. Kui eeldiabeetik oled või diabeetik, siis nii süüa ei tohi.!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.