Kandidaadid Keskerakonna juhtorganitesse

I Eesti Keskerakonna esimehe kandidaadid

1. Jüri Ratas

Esitajad: Lääne-Virumaa piirkonna juhatus, Viljandimaa piirkonna juhatus, Kohtla-Järve piirkonna juhatus, Kristiine piirkonna juhatus, Viljandimaa piirkonna Põhja-Sakala osakonna üldkoosolek, Harjumaa piirkonna juhatus, Tartumaa piirkonna juhatus, Läänemaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus, Narva piirkonna juhatus, Hiiumaa piirkonna juhatus, Naiskogu KENA juhatus, Võrumaa piirkonna juhatus, Põlvamaa piirkonna juhatus, Põhja-Tallinna piirkonna juhatus, Jõgevamaa piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Lasnamäe piirkonna juhatus, Järvamaa piirkonna juhatus, Seenioride kogu juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Valgamaa piirkonna juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Sillamäe osakonna juhatus, Noortekogu juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Nõmme piirkonna juhatus, Kesklinna piirkonna juhatus, Vilju Arna–Valgamaa piirkond, Haabersti piirkonna juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus.

2. Jaan Toots

Esitajad: Erakonna Tartu linna piirkonna seenioride juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus, Seenioride kogu juhatus, Valgamaa piirkonna Valga osakonna juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus,
Ida-Virumaa piirkonna Toila osakonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Alutaguse osakonna juhatus, Haabersti piirkonna juhatus.

II Eesti Keskerakonna juhatuse liikmekandidaadid

1. Jaak Aab

Esitajad: Viljandimaa piirkonna juhatus, Kohtla-Järve piirkonna juhatus, Viljandimaa piirkonna Põhja-Sakala osakonna üldkoosolek, Läänemaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Narva piirkonna juhatus, Hiiumaa piirkonna juhatus, Võrumaa piirkonna juhatus, Lääne-Virumaa piirkonna juhatus, Põlvamaa piirkonna juhatus, Jõgevamaa piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Lasnamäe piirkonna juhatus, Järvamaa piirkonna juhatus, Valgamaa piirkonna juhatus, Noortekogu juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Nõmme piirkonna juhatus, Haabersti piirkonna juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus.

2. Taavi Aas

Esitajad: Viljandimaa piirkonna juhatus, Kohtla-Järve piirkonna juhatus, Kristiine piirkonna juhatus, Läänemaa piirkonna juhatus, Võrumaa piirkonna juhatus, Põlvamaa piirkonna juhatus, Jõgevamaa piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Järvamaa piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Rakvere avatud meestekogu juhatus, Nõmme piirkonna juhatus.

3. Robert Antropov

Esitaja: Harjumaa piirkonna juhatus

4. Vadim Belobrovtsev

Esitajad: Kristiine piirkonna juhatus, Harjumaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Narva piirkonna juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus, Põhja-Tallinna piirkonna juhatus, Lasnamäe piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Noortekogu juhatus, Nõmme piirkonna juhatus, Kesklinna piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Toila osakonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Alutaguse osakonna juhatus, Haabersti piirkonna juhatus.

5. Enn Eesmaa

Esitajad: Seenioride kogu juhatus, Rakvere avatud meestekogu juhatus, Jüri Ratas – erakonna esimees, Saaremaa piirkonna juhatus.

6. Igor Gräzin

Esitajad: Tartumaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Lääne-Virumaa piirkonna juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus, Jõgevamaa piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Valgamaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Toila osakonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Alutaguse osakonna juhatus.

7. Maria Jufereva-Skuratovski

Esitaja: Naiskogu KENA juhatus.

8. Aadu Jõgiaas

Esitaja: Seenioride kogu juhatus.

9. Aivar Kabrits

Esitaja: Aivar Kabrits – Põhja-Tallinna piirkond.

10. Jaanus Karilaid

Esitajad: Viljandimaa piirkonna juhatus, Kohtla-Järve piirkonna juhatus, Läänemaa piirkonna juhatus, Narva piirkonna juhatus, Hiiumaa piirkonna juhatus, Võrumaa piirkonna juhatus, Lääne-Virumaa piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Järvamaa piirkonna juhatus, Rakvere avatud meestekogu juhatus, Valgamaa piirkonna juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus, Kesklinna piirkonna juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus.

11. Tanel Kiik

Esitajad: Viljandimaa piirkonna juhatus, Kohtla-Järve piirkonna juhatus, Läänemaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Erakonna Tartu linna piirkonna seenioride juhatus, Narva piirkonna juhatus, Hiiumaa piirkonna juhatus, Põlvamaa piirkonna juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus, Põhja-Tallinna piirkonna juhatus,
Jõgevamaa piirkonna juhatus, Järvamaa piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus,
Valgamaa piirkonna juhatus, Noortekogu juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Nõmme piirkonna juhatus, Kesklinna piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Toila osakonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Alutaguse osakonna juhatus, Haabersti piirkonna juhatus.

12. Andrei Korobeinik

Esitajad: Kohtla-Järve piirkonna juhatus, Harjumaa piirkonna juhatus, Läänemaa piirkonna juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus, Hiiumaa piirkonna juhatus, Lääne-Virumaa piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Lasnamäe piirkonna juhatus, Kesklinna piirkonna juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus.

13. Siret Kotka

Esitajad: Lääne-Virumaa piirkonna juhatus, Tartumaa piirkonna juhatus, Läänemaa piirkonna juhatus, Hiiumaa piirkonna juhatus, Naiskogu KENA juhatus, Põlvamaa piirkonna juhatus, Järvamaa piirkonna juhatus, Rakvere avatud meestekogu juhatus, Valgamaa piirkonna juhatus, Noortekogu juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus.

14. Olga Kurdovskaja

Esitajad: Kohtla-Järve piirkonna juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus.

15. Marek Kullamägi

Esitajad: Tartumaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Narva piirkonna juhatus, Võrumaa piirkonna juhatus, Põlvamaa piirkonna juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus, Põhja-Tallinna piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Toila osakonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Alutaguse osakonna juhatus.

16. Mihhail Kõlvart

Esitajad: Viljandimaa piirkonna juhatus, Kohtla-Järve piirkonna juhatus, Kristiine piirkonna juhatus, Harjumaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Narva piirkonna juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus, Põhja-Tallinna piirkonna juhatus, Lasnamäe piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Rakvere avatud meestekogu juhatus, Valgamaa piirkonna juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus, Noortekogu juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Nõmme piirkonna juhatus, Kesklinna piirkonna juhatus, Haabersti piirkonna juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus.

17. Lauri Laats

Esitajad: Kohtla-Järve piirkonna juhatus, Kristiine piirkonna juhatus, Harjumaa piirkonna juhatus, Tartumaa piirkonna juhatus, Läänemaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Hiiumaa piirkonna juhatus, Põlvamaa piirkonna juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus, Lasnamäe piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Rakvere avatud meestekogu juhatus, Valgamaa piirkonna juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus, Noortekogu juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Nõmme piirkonna juhatus, Kesklinna piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Toila osakonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Alutaguse osakonna juhatus, Haabersti piirkonna juhatus.

18. Antti Leigri

Esitaja: Raplamaa piirkonna juhatus.

19. Eva-Maria Liimets

Esitajad: Järvamaa piirkonna juhatus, Noortekogu juhatus.

20. Alar Nääme

Esitajad: Jaanus Karilaid – Läänemaa piirkond, Lauri Laats – Mustamäe piirkond.

21. Mailis Reps

Esitajad: Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Naiskogu KENA juhatus, Võrumaa piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Järvamaa piirkonna juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Haabersti piirkonna juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus.

22. Jaanus Riibe

Esitajad: Kristiine piirkonna juhatus, Põhja-Tallinna piirkonna juhatus, Jõgevamaa piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus, Nõmme piirkonna juhatus, Kesklinna piirkonna juhatus, Haabersti piirkonna juhatus.

23. Erki Savisaar

Esitaja: Hiiumaa piirkonna juhatus.

24. Priit Seire

Esitaja: Aado Oherd – Järvamaa piirkond.

25. Mihhail Stalnuhhin

Esitajad: Läänemaa piirkonna juhatus, Narva piirkonna juhatus, Hiiumaa piirkonna juhatus.

26. Vladimir Svet

Esitajad: Viljandimaa piirkonna juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus, Põhja-Tallinna piirkonna juhatus, Lasnamäe piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus, Noortekogu juhatus, Nõmme piirkonna juhatus, Kesklinna piirkonna juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus.

27. Priit Toobal

Esitajad: Viljandimaa piirkonna juhatus, Viljandimaa piirkonna Põhja-Sakala osakonna üldkoosolek, Põlvamaa piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus.

28. Yana Toom

Esitajad: Viljandimaa piirkonna juhatus, Kristiine piirkonna juhatus, Harjumaa piirkonna juhatus, Naiskogu KENA juhatus, Põhja-Tallinna piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Lasnamäe piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus, Noortekogu juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Haabersti piirkonna juhatus.

29. Jaan Toots

Esitajad: Harjumaa piirkonna juhatus, Tartumaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Erakonna Tartu linna piirkonna seenioride juhatus, Narva piirkonna juhatus, Võrumaa piirkonna juhatus, Lääne-Virumaa piirkonna juhatus, Põlvamaa piirkonna juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus, Põhja-Tallinna piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Lasnamäe piirkonna juhatus, Järvamaa piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Valgamaa piirkonna juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus, Noortekogu juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Toila osakonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Alutaguse osakonna juhatus.

30. Ester Tuiksoo

Esitajad: Viljandimaa piirkonna juhatus, Viljandimaa piirkonna Põhja-Sakala osakonna üldkoosolek, Tartumaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Naiskogu KENA juhatus, Võrumaa piirkonna juhatus, Lääne-Virumaa piirkonna juhatus, Põlvamaa piirkonna juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus, Jõgevamaa piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Toila osakonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Alutaguse osakonna juhatus.

31. Oleg Tšubarov

Esitaja: Harjumaa piirkonna juhatus.

32. Mihkel Undrest

Esitajad: Raplamaa piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Toila osakonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Alutaguse osakonna juhatus.

33. Annika Vaikla

Esitaja: Harjumaa piirkonna juhatus.

34. Eha Võrk

Esitajad: Naiskogu KENA juhatus, Jõgevamaa piirkonna juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus.

III Eesti Keskerakonna aukohtu esimehe kandidaadid

1. Aivar Kabrits

Esitaja: Aivar Kabrits – Põhja-Tallinna piirkond.

2. Kalle Klandorf

Esitajad: Lääne-Virumaa piirkonna juhatus, Viljandimaa piirkonna juhatus, Harjumaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Naiskogu KENA juhatus, Võrumaa piirkonna juhatus, Põlvamaa piirkonna juhatus, Põhja-Tallinna piirkonna juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus, Lasnamäe piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Rakvere avatud meestekogu juhatus, Mustamäe piirkonna juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Nõmme piirkonna juhatus, Kesklinna piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Toila osakonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Alutaguse osakonna juhatus, Haabersti piirkonna juhatus.

3. Roland-Anton Rand

Esitaja: Kristiine piirkonna juhatus.

4. Kaare Schults

Esitaja: Tartumaa piirkonna juhatus.

5. Vladimir Šokman

Esitajad: Erakonna Tartu linna piirkonna seenioride juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus,
Seenioride kogu juhatus.

IV Eesti Keskerakonna revisjonikomisjoni liikmekandidaadid

1. Maidu Aimse

Esitajad: Lääne-Virumaa piirkonna juhatus, Rakvere avatud meeste kogu juhatus.

2. Svetlana Astahhova

Esitaja: Narva piirkonna juhatus.

3. Jüri Ennet

Esitaja: Kristiine piirkonna juhatus.

4. Kalle Jõks

Esitajad: Viljandimaa piirkonna juhatus, Lasnamäe piirkonna juhatus, Järvamaa piirkonna juhatus, Pirita piirkonna juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Nõmme piirkonna juhatus,
Haabersti piirkonna juhatus.

5. Arno Kirsimägi

Esitaja: Võrumaa piirkonna juhatus.

6. Andres Kollist

Esitaja: Mustamäe piirkonna juhatus.

7. Ülo Kotkas

Esitaja: Nõmme piirkonna juhatus.

8. Jaanus Lauri

Esitaja: Tartumaa piirkonna juhatus.

9. Eevi Paasmäe

Esitajad: Ida-Virumaa piirkonna juhatus, Ida-Virumaa piirkonna Toila osakonna juhatus,
Ida-Virumaa piirkonna Alutaguse osakonna juhatus.

10. Olev Raju

Esitajad: Erakonna Tartu linna piirkonna seenioride juhatus, Tartu linna piirkonna juhatus,
Seenioride kogu juhatus, Saaremaa piirkonna juhatus, Pärnumaa piirkonna juhatus.

11. Marko Šorin

Esitaja: Pärnumaa piirkonna juhatus.

12. Ants Vahtras

Esitaja: Hiiumaa piirkonna juhatus.

13. Gert Üprus-Tarn

Esitajad: Naiskogu KENA juhatus, Raplamaa piirkonna juhatus.

4 kommentaari
 1. Vaatlamispiiga 2 päeva ago
  Reply

  Sisepinged ja kaklused segavad kesikute esiletõusu. Suure segaduse toob ka Lavli sehkendamine.
  Olles KAPO asjadega tänu mehele hästi kursis, käib kesikute pommimine nii teles kui päävoolumeedias. Tulemas on kanged kohtuotsused. Samuti tahab Ekre oma positsiooni tõsta. Ja tõstabki. Ainult mitte palju. Rahvas pole veel nii tark et osata valida.
  Ees on segased ja sogased ajad.

  • Anna teada 7 tundi ago

   MIS KELL ALGAB OTSEÜLEKANNE?

 2. Nagu 2 päeva ago
  Reply

  aru saan, on tegemist nende nimekirjaga, keda ei tohi valida.

 3. to nagu 1 sekund ago
  Reply

  Jah, kõik kes OLID juhatuses – KÕIK NAD VÕISID JA SAID MIDAGI MUUTA, AGA EI TEINUD SEDA MITTE.
  Toots on aga jõukas uustulnuk, et temal oleks asja vaesematega, KELLEL ÜLDSE OMA PARTEID EESTIS EI OLE.
  Jõri ehk? parandab ennast??? aga need teised tema varjus mitte.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.