Eesti populaarsemaid kirjanikke Katrin Pauts liitub Keskerakonnaga

Katrin Pauts

Ajakirjanik ja Eesti üks populaarsemaid kirjanikke Katrin Pauts liitub Keskerakonnaga ning kandideerib 2023. aasta parlamendivalimistel Hiiu-, Saare- ja Läänemaa ringkonnas.

“Olles kaks kuud Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni nõuniku ametis poliitika tegemist lähedalt kogenud ja erakonna inimestega tutvunud jõudsin otsusele, et mul on jõudu ja tahtmist üheskoos Eesti heaks veel palju rohkem teha,” ütleb Katrin Pauts. “Pealegi ei ole kultuuriinimeste häält Eesti poliitikas viimasel ajal kuigi valjusti kuulda olnud ja see viga on tarvis parandada. Tahan seista nii kirjanike kui ka teiste loomeinimeste eest, aga ka laiemalt püüda leida lahendusi, et mulle nii tuttavat vaesust, mida kahjuks pärandatakse põlvest põlve, meil tulevikus enam ei oleks.”

Rohkem kui kümme aastat ajakirjanikuna töötanud ja 2015. aastal kirjandusmaastikule tulnud Katrin Pautsi teoseid laenutati 2021. aastal rohkem kui 7600 korda. Muuhulgas on Eesti Kirjanike Liidu liige kirjutanud krimiromaane, mis kajastavad tegevust Eesti saartel.

“Keskerakonna valija olen olnud juba aastaid, kuna olen uskunud, et oma esindajat Riigikokku peab valima oma oma tegelike vaadete, mitte päevakajaliste võngete järgi,” kinnitab Saaremaalt pärit Katrin Pauts. “Olen oma silmaga näinud ja kõrvaga kuulnud, kuidas meie inimesed päriselt elavad. Konkureerivate erakondade kuulutatud edumüüt on jätnud liiga paljud kaasamata ja puudutamata. Soovin olukorda muuta ning seetõttu kandideerin Riigikogusse endale eriti südamelähedases kodukandis ehk Hiiu-, Saare- ja Läänemaa ringkonnas.”

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ütleb, et Katrin Pautsi näol on tegemist laia silmaringi ja tugeva sotsiaalse närviga inimesega, kes tunnetab hästi ühiskonnas toimuvaid protsesse. “Saarlasena on Katrin Pauts kursis Lääne-Eesti inimeste murede ja rõõmudega ning soovin talle parlamendivalimistel edu,” lausub Jaanus Karilaid.

3 kommentaari
 1. Uus neiu valitsuses 2 kuud ago
  Reply

  Südamega teie…

 2. Ju 2 kuud ago
  Reply

  talle meeldib Kremlit teenida.

 3. uskmatu-toomas 2 kuud ago
  Reply

  “Saarlasena on Katrin Pauts kursis Lääne-Eesti inimeste murede ja rõõmudega” kõik võib ju õige olla aga vanasõna ütleb,et “iga kingsepp jäägu oma liistude juurde”!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.