Janek Mäggi: kandideerin Riigikogusse Lääne-, Hiiu- ja Saaremaal

Janek Mäggi

Kandideerin Riigikokku Lääne-, Hiiu- ja Saaremaal, sest tahan, et Eestit valitsevad väärtused, mis toetavad iga Eesti inimest. Eesti Keskerakond on olnud minu koduerakond peagi 5 aastat, kui peaminister Jüri Ratas mind 2018. aasta aprillis oma valitsuse riigihalduse ministriks kutsus.

Aktiivse kodanikuna osalen püsivalt erakonna poliitika kujundamises selleks, et kõigil eestimaalastel oleks Eestis hea elada. Räägin kaasa ja aitan ellu viia seda, mis näib ühiselt mõistlik ja parim.

Läänemaal, Kuijõel asub minu ema Aive sünnitalu, mida taastan ning millest saab minu perekonna alaline elupaik. Hiiumaal olen veetnud osa lapsepõlve suvedest, sest vanaema õde Anette ja tema Hiiumaal sündinud abikaasa Evald elasid Värssus, kust on mul palju eredaid mälestusi.

Saaremaaga seob mind kõige rohkem kabe, kus Saaremaa Kapa turniiril lapsepõlves palju käisin ning nüüdki oleme Eesti Kabeliiduga korraldanud Kuressaares Eesti meistrivõistlusi, kus 2018. aastal ka ise kaasa mängisin.

Igapäevatöö kõrval olen Vähiravifondi “Kingitud Elu” asutaja ja nõukogu liige ning Kirikufondi juhataja. Tahan, et Eesti inimesed saaksid parimat arstiabi ning parimat hingeabi. Kirikufondiga oleme toetanud Saaremaa, Hiiumaa ja Läänemaa kirikud. See töö on alles alguses, kuid oleme asunud teele.

Usun, et Riigikokku peavad saama inimesed, kellel väärtuste kõrval on ideid, kuidas Eesti elu paremaks muuta ning oskust ja tahet leida partnereid, et see töö ära teha.

Minu amet on olnud üle veerandsajandi suhtekorraldaja. Tahan olla Eesti riigi suhtekorraldaja – et kõik inimesed, kes Eestis elavad, tunnevad end siin hästi, tülisid oleks vähe ja need, mis tekivad, saaks ruttu klaaritud.

3 kommentaari
 1. Rahast tuli puudu 1 kuu ago
  Reply

  Noh tegelinsky?

 2. Jah 1 kuu ago
  Reply

  Teda tasub valida küll sest see mees n keskerakondlane ja nagu me teame vaid keskerakondlased on võimelised meie elu paremaks muutma ja on seda sisepoliitikas korduvalt tõestanud.

 3. Tõnis 1 kuu ago
  Reply

  eelmise kirjutas Eve.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.