Jõulude eel kuulutab Keskerakonna Noortekogu välja heategevusaktsiooni!

Aktsiooni käigus saab teha head ning peegeldada armastust, mida iga laps väärib. Seoses sellega kogume Tallinna Linnavolikogu Keskerakonna fraktsioonis ning Keskerakonna büroo ruumides kuni 28. detsembrini kingitusi. Seejärel annetame need Koeru Lastekodule.

“Juba ammustest aegadest alates on jõulud ja uus aasta olnud laste jaoks aasta kõige tähtsamad ja oodatumad pühad. Lapsed ootavad nagu täiskasvanudki kingitusi ja tähelepanu, kuid lastekodudes elavad lapsed jäävad sellest ilma. Tehkem lihtsalt jõupingutusi, et anda lastekodude lastele seda, mida nad tegelikult vajavad. Me ei pea enam isegi muinasjutust rääkima. Teeme sel aastal koos imet Koeru Lastekodu lastele” rõhutas Keskerakonna esimees Jüri Ratas.

“Jõulud on eriline aeg, soovide teostamise aeg ja hea tegemise aeg. Kahjuks ei saa iga laps seda aega koos oma perega veeta. Rõõmustame Koeru Lastekodu lapsi ja teeme koos nende pühade aja õnnelikumaks,” lausub Keskerakonna Noortekogu esimees Valentina Bortnovski.

Lastekodu, kus kasvatatakse 11-18 aastasi lapsi (2 tüdrukut, ülejäänud poisid) vajab uusi või heas korras mänguasju, riideid, nutiseadmeid ja teisi asju, mis lapsi rõõmustavad.

Kutsume kõiki osalema heategevusaktsioonis! Teeme lapsed koos õnnelikumaks!

1 Kommentaar
  1. Jane 6 päeva ago
    Reply

    Peskerakondlased on alati hoolinud meie rahva heaolust ja paistab et kasvavad järeltulijad. Kõikide lastekodude lapsed peaksid rõõmu tundma pühadest. Aidaken seda saavutada. hõid pühi tublidele inimestele ja palju tänu neile kes hoolivad meie rahva elujärje patandanisest.Mulle tundub et meie praegune valitsus eriti ei hooli sellest ja neil on muud huvid mis vaevalt kellelegi kasu toovad.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.