Tanel Kiik, Vadim Belobrovtsev ja Marek Jürgenson juhivad Keskerakonna nimekirja Haaberstis, Põhja-Tallinnas ja Kristiines

Esikolmik

Eesti Keskerakonna juhatus kinnitas Riigikogu valimisnimekirja Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine valimisringkonnas, kus esinumbri vastutust kannab Tallinna abilinnapea ja kahekordne minister Tanel Kiik. Nimekirja esikolmikusse kuuluvad veel Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev ja Riigikogu liige Marek Jürgenson.

“Keskerakonna nimekiri Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine valimisringkonnas on ühtlaselt tugev ning esindab kogu ühiskonda laiapõhjaliselt. Meie meeskonnal on mitmekülgne töö- ja juhtimiskogemus nii valitsuse, parlamendi, pealinna kui kohalike linnaosade tasandil. Iga Keskerakonnale antud hääl aitab ehitada õiglasemat, sidusamat ja tugevamat riiki,” lausub Keskerakonna aseesimees Tanel Kiik.

Keskerakonna nimekiri seisab selle eest, et riik toetaks inimesi ja ettevõtteid mitme samaaegse kriisiga toimetulekul ning väärtustaks kõiki Eestimaa elanikke, sõltumata rahvusest, emakeelest või muudest tunnustest, rõhutab Tanel Kiik. “Riigi roll on tagada avalike teenuste solidaarne kättesaadavus tervishoiust, haridusest ja sotsiaalvaldkonnast kuni ühistranspordini. Samuti peame ainuõigeks liikuda edasi erakorraliste pensionitõusudega ning viia keskmine vanaduspension 2027. aastaks 1000 euroni. Tegutseme julgelt inimeste heaks!” kinnitab Tanel Kiik.

Keskerakond kinnitab Riigikogu valimisplatvormi ja valimisnimekirjad 14. jaanuaril Tallinnas peetaval volikogu istungil.

EESTI KESKERAKONNA NIMEKIRI HAABERSTI, PÕHJA-TALLINNA JA KRISTIINE RINGKONNAS

 1. Tanel Kiik – Tallinna abilinnapea, kahekordne minister
 2. Vadim Belobrovtsev – Tallinna abilinnapea
 3. Marek Jürgenson – Riigikogu liige
 4. Anastassia Kovalenko-Kõlvart – Riigikogu liige
 5. Andre Hanimägi – Keskerakonna peasekretär
 6. Betina Beškina – Tallinna abilinnapea
 7. Jaanus Riibe – Kristiine linnaosa vanem
 8. Manuela Pihlap – Põhja-Tallinna linnaosa vanem
 9. Oleg Siljanov – Haabersti linnaosa vanem
 10. Peeter Järvelaid – õigusteadlane ja ajaloolane
 11. Kristi Rüütel – Keskerakonna Noortekogu peasekretär ja endine esimees
 12. Märt Sults – Tallinna Kunstikooli direktor
1 Kommentaar
 1. Uunold Heinoülovello 1 sekund ago
  Reply

  Kena oleks olnud kui tänane esimene, ainuke ning ühtlasi viimane Kesknädala artikkel oleks olnud pühendatud täna igavikuteele asunud erakonna rajajale Edgar Savisaarele.
  Aga kos sa sellega. Ei ole enam kahjuks erakonda kellest ma 25 aastat lugu pidasin, mille haledatest riismetest ma sel , mälestusväärsel 2022 aastal lahkusin…. nagu ka Edgar täna. Ei ole ka sellist tähelepanelikku ja teravat Kesknädalat nagu Edgari aal. Kahju. RIP.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.