Tõnis Mölder: Keskerakonna volikogu otsustab erakorralise kongressi toimumise üle

Laupäeval Tallinnas toimuval Eesti Keskerakonna volikogu istungil tehakse kokkuvõte Riigikogu valimistulemustest, analüüsitakse poliitilist olukorda ja antakse hinnang uue valitsuse koalitsioonilepingule. Keskerakonna volikogu esimehe Tõnis Mölderi sõnul on valimistest möödunud kuu aja jooksul piirkonnad teinud kampaaniast kokkuvõtteid ja volikogu istung annab võimaluse erakonnakaaslastega sel teemal mõtteid vahetada.

“Muuhulgas on volikogu istungi päevakorras erakorralise kongressi toimumisega seotud punktid. Erakorralise kongressi korraldamise ettepanek on juhatuselt tulnud ning volikogu saab otsustada selle toimumise üle,” ütleb Tõnis Mölder. “Volikogu seisukohad on erakonna edasise tegevuse kujundamisel äärmiselt olulised. Valimisjärgne olukord on näidanud ilmekalt, kuidas valitsust moodustavate erakondade antud lubadused on õhulossi kombel kokku vajunud ja Eesti inimesi ootavad maksutõusud, millele ei ole mandaati küsitud. Kavandatavad maksumuudatused toovad kaasa meie perede toimetuleku vähenemise ja Keskerakond seisab selle eest, et neid sellisel kujul ellu ei viidaks.”

Keskerakonna volikogu istung algab laupäeval, 15. aprillil kl 11 Nordic Hotel Forum konverentsikeskuse Sirius saalis (Viru väljak 3, Tallinn). Ajakirjanikel on võimalus kohapeal filmida Keskerakonna esimehe Jüri Ratase poliitilist ettekannet, intervjuusid saab teha pärast volikogu istungi lõppu orienteeruvalt kl 14.

2 kommentaari
  1. Jobb 1 aasta ago
    Reply

    Pange Toots esimeheks!

    • Almar Glustsenko 1 aasta ago

      …või Sõõrumaa 🙂

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.