Jüri Ratas otsustas kandideerida Euroopa Parlamendi valimistel

Jüri Ratas

Keskerakonna esimees Jüri Ratas teatas, et kandideerib järgmisel aastal toimuvatel Euroopa Parlamendi valimistel.

“Kindlasti ma lähen kandideerima ja olen erakonnale abiks selles osas. Kui te küsite, kas ma võtan seda asja tõsiselt, siis vastus on jah,” ütles Ratas.

Ratase sõnul ei ole erakond veel arutanud, kellest võiks saada Keskerakonna esinumber või kellele erakond kampaaniat ehitab.

“Ei, me ei ole seda arutanud. Kindlasti me lähme tegema nii head tulemust kui vähegi võimalik,” ütles Ratas.

Ratase sõnul võib Euroopa Parlamendi valimistest saada rahva protestihääletus tänase valitsuse vastu. “Mulle tundub, et kui Reformierakond seda valitsust edasi nii juhib, siis nendest Euroopa Parlamendi valimistest võib saada ka väga tugev Eesti inimeste hääl, mis ütleb, et sellist valitsust me ei soovi, mis enne valimisi ei rääkinud maksutõusudest ja peale valimisi valetab,” rääkis Ratas.

Keskerakonna volikogu otsustas möödunud laupäeval ühe enamhäälega mitte korraldada erakonna erakorralist kongressi, kus oleks valitud ka erakonnale uus juht. See tähendab, et Ratas jätkab Keskerakonna esimehena vähemalt järgmise korralise kongressini, mis toimub 2024. aasta suvel.

Euroopa Parlamendi valimised toimuvad 2024. aasta maikuus.

2 kommentaari
  1. Kui 2 nädalat ago
    Reply

    Jurka lammutab ka Euroopa liidu, siis igati toetan Jurka pääsemist Brüsselisse.

  2. Mudak Jeldajev 1 sekund ago
    Reply

    No kindlasti läheb tema “erakonnale appi”! Kõik ju näevad ja teavad, et Ratas ei saanud hakkama ei valitsusjuhina ega ka erakonnajuhina ja nüüd tahab end lihtsalt Brüsselisse kõrgele palgale ja soojale kohale nihverdada. Elupõline karjeristist tühi koht.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.