Keskerakond algatas maksutõusude vastu allkirjade kogumise

Keskerakond algatas veebilehel petitsioon.ee allkirjade kogumise aktsiooni maksutõusude vastu.

Keskerakonna eesmärk on koguda vähemalt 1000 allkirja, mis tagab võimaluse anda pöördumine üle riigikogule, kes on kohustatud rahvaalgatust arutama. Praeguseks on oma allkirja andnud 826 inimest.

“See on meie ühine võimalus seista vastu Reformierakonna valitsuse plaanile tuua endaga kaasa enneolematud maksutõusud, millest enne valimisi ei räägitud sõnagi ja nüüd lajatatakse inimestele: käibemaksu tõus, tulumaksu tõus ning sissetulekuid vähendab ka paljude peretoetuste kärpimine ja alates teisest lapsest täiendava maksuvaba tulu kaotamine, majutusasutuste käibemaksu tõus, automaks,” põhjendas allkirjade kogumise algatamist Keskerakonna esimees Jüri Ratas.

Keskerakond soovib, et parlamendiesindajad ei toetaks Reformierakonna valitsuse maksupaketti, mida ei ole arutatud, millele ei ole mandaati valimistel küsitud ning mis mõjutab eelkõige just väiksema sissetulekuga inimesi.

1 Kommentaar
  1. Lahkuge ALDEst 1 aasta ago
    Reply

    Keskerakond peaks ALDEst välja astuma. Seda enam, et sisuliselt, nii maksude osas kui ka muus on niikuinii kogu aeg oldud peamine vastukaal reformierakonnale. Olukorras, kus ka ekre on pildil, oleks see jõuline sõnum ja aitaks tõsta keskerakonna toetust. Muidu saab ekre kogu aeg korrutada, et ega reformil ja keskil suurt vahet pole jne.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.