TOETAME OMA ALLKIRJAGA!

Head kaasamõtlejad!

Algatasime lasterikaste perede poolt petitsiooni laste arvelt kärpimise vastu, millele saab rahvaalgatus.ee lehel juba allkirja anda. Seisame sellega nii suurperede kui laiemalt kõigi lastega perede eest, sest plaanitavad kärped ja maksutõusud puudutavad praegu iga Eesti last. Palun leidke mõned minutid, et anda enda allkiri ja paluge seda teha ka oma pereliikmetel, sest kui me ise laste eest ei seisa, ei tee seda ka keegi teine. Loodame koguda piisavalt allkirju, et Riigikogu mõistaks nii ühiskondliku debati algatamise kui mõjuanalüüside tellimise vajadust.

Petitsioonis palume Riigikogul peatada suurperede toetuse kärpeplaan, säilitada hetkel kehtiv perehüvitiste kord, võrdsustada lastetoetused, lisada indekseerimine kõigile lastetoetustele ning säilitada tulumaksuvabastus alates teisest lapsest, lisaks taastada tulumaksuvabastus ka pere esimese lapse eest.

Allkirja petitsioonile saavad anda kõik täiskasvanud ning noored vanuses 16 aastat rahvaalgatuse kodulehel SIIN

Iga hääl on oluline! Aitäh!

 

Aage Õunap

President

Eesti Lasterikaste Perede Liit

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.