Keskerakond kutsub rongkäigule ja meeleavaldusele valitsusliidu poliitika vastu

Eesti Keskerakond korraldab täna rongkäigu ja meeleavalduse, et avaldada meelt valitsusliidu valede, läbimõtlemata maksutõusude ning majandust kahjustava poliitika vastu.

“Anname valitsusele teada, et Eesti rahvas on plaanitud maksutõusude vastu ning parlament ei tohi Reformierakonna valitsuse ebaõiglast maksupaketti vastu võtta! Käibemaksutõus, tulumaksutõus, perede täiendava maksuvabastuse kaotamine, majutusasutuste käibemaksu tõus, automaks ning veel teadmata hulk maksusepitsusi toovad kaasa ebakindlust ning vähendavad inimeste ja ettevõtete toimetulekut!” lausus Keskerakonna esimees Jüri Ratas.

Enne kell 13 Tammsaare pargis toimuvat meeleavaldust on kõik soovijad oodatud tund aega varem Vabaduse väljakule, et ühise rongkäiguga põhisündmusele suunduda.

“Rongkäigule on oodatud kõik inimesed, kes hoolivad Eesti tulevikust, kes muretsevad maksutõusude, elukalliduse ja majanduslanguse pärast,” ütles Keskerakonna Tallinna Nõukogu esimees Mihhail Kõlvart. “Koguneme, et öelda: see valitsus on võimule saanud valedega – lubatakse üht, kuid tehakse teist. Koguneme, et öelda: teerullipoliitika, teeseldud kaasamine ei lähe läbi. Koguneme, et öelda: me osutame vastupanu kõikidele teie sammudele, mis halvendavad inimeste toimetulekut.”

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.