Keskerakonna visioonikonverentsil arutavad arvamusliidrid Eesti tuleviku üle

Laupäeval, 3. juunil kell 10:00 kogunevad Kultuurikatlasse Eesti poliitika tippeksperdid ja arvamusliidrid, et arutada Keskerakonna visioonikonverentsil „Eesti – kuidas edasi?“ Eesti ja Eesti poliitika tuleviku üle. 

Visioonikonverentsil saavad sõna: Tõnis Saarts, Heido Vitsur, Peeter Tohver, Urve Palo, Martin Mölder, Aigar Pindmaa, Valdo Randpere, Urmas Reinsalu, Jevgeni Ossinovski, Urmas Viilma ning Arkadi Popov. Konverentsi avab erakonna esimees Jüri Ratas ning seda modereerivad Hannes Hermaküla ning Mihhail Kõlvart.

Ühiselt otsitakse vastuseid küsimustele: Milline on Eesti poliitikamaastik täna? Missugustest ideedest ja erakondadest on puudus? Kuidas ehitada erakonda, mis suudab täita Eesti inimeste ootusi, muuta Eesti elu paremaks ning olla organisatsioonina teistele eeskujuks?

„Kuidas minna edasi nii, et Eestis heaolu ja elukvaliteet paraneb ja Eesti inimesed tunnevad ennast turvaliselt – see on küsimus nii ühiskonnale kui ka Keskerakonnale,“  ütles Keskerakonna juht Jüri Ratas. „Keskerakonna reiting on viimastel kuudel paranenud, kuid me peame olema valmis taas valitsusvastustust kandma, olema ambitsioonikad mitte ainult erakonnana, vaid aitama süstida uusi arusaamu ka Eesti ühiskonda, et Eesti kestaks ja areneks.“

Keskerakonna aseesimehe, Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul vajab iga erakond ühiskonna laiapõhjalist toetust, mis on Keskerakonnal olnud aastaid olemas. „Viimaste valimiste tulemused erakonda ei rahuldanud, mistõttu peame suunama pilgu tulevikku – otsima koos arvamusliidritega ideid, mis viivad Eestit helgemasse homsesse,“ sõnas Kõlvart. „Edukas Eesti on kõigi Eesti inimeste Eesti. Seepärast korraldame visioonikonverentsi, kus otsime teid, kuidas sinna jõuda.“

1 Kommentaar
  1. Jane 1 aasta ago
    Reply

    Kahjuks ei tunne reformierakonna valijad huvi Eesti tuleviku üle valides reformierakondlasi. Aga kas ikka on valitud õiged inimesed selleks aruteluks. Randpere ja Reinsalu arvamused pole õiged olnud ja nende tegevus ka mitte.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.