Tanel Kiik tutvustas oma toetusmeeskonda Keskerakonna juhatuse valimistel

Eesti Keskerakonna erakorralisel kongressil esimeheks kandideeriv Tanel Kiik tutvustas Põltsamaa volikogu eel oma toetajaid Keskerakonna juhatuse valimistel.

“Valime 10. septembril Paides erakonnale uue esimehe ja juhatuse, kelle kohus on taastada töörahu, tugevdada meie organisatsiooni ja piirkondi ning laiendada Keskerakonna kandepinda. Erakorralisel kongressil otsustame ühiselt erakonna edasise suuna ning meie valikutest sõltub, kas suudame taas tõusta Eesti poliitika juhtivaks jõuks,” lausus Keskerakonna aseesimees Tanel Kiik.

“Kandideerin Keskerakonna esimeheks, sest mul on energiat, kogemusi ja ideid, kuidas erakonda edasi viia. Olen juhtinud peaministri bürood, töötanud kahes valitsuses ministrina ja Tallinna abilinnapeana ning juhin praegu Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni,” lausus Kiik.

“Mind toetavad Keskerakonna juhatuse kandidaadid on ennast tõestanud nii üleriigilises kui kohalikus poliitikas ning panustanud märkimisväärselt Keskerakonna arengusse. Nende seas on nii mitmekordseid ministreid, teenekaid Riigikogu liikmeid kui tugevaid omavalitsusjuhte. Olen eriti tänulik, et minu meeskonnas on ka praegune erakonna esimees, endine peaminister Jüri Ratas,” rõhutas Kiik.

Tanel Kiige toetusmeeskond Keskerakonna juhatuse valimistel Paide kongressil on:

  1. Jüri Ratas, Keskerakonna esimees, Riigikogu aseesimees
  2. Jaak Aab, Viljandimaa piirkonna esimees, Riigikogu liige
  3. Maria Jufereva-Skuratovski, Riigikogu liige
  4. Taavi Aas, Jõgeva vallavanem
  5. Triin Varek, Rakvere linnapea
  6. Jaanus Karilaid, Läänemaa piirkonna esimees, Riigikogu liige
  7. Ester Tuiksoo, Põlvamaa piirkonna esimees
  8. Andre Hanimägi, Keskerakonna peasekretär, Riigikogu liige
  9. Enn Eesmaa, Riigikogu liige
3 kommentaari
  1. Jurakas 1 aasta ago
    Reply

    Oo õudust!
    Vaktsiinimõrvar Kiiks “ronib pildile”.
    .
    Sel juhul on kesikuega kööga. Sellist luukere ei peida ega kata kinni mitte millegagi.
    PS. Juba tänaseks on mRNA vaktsiinide kohta väga palju “vandenõuteoreetilist” päevavalgele tulnud ja kindlasti tuleb veelgi.

  2. TAIMUR 1 aasta ago
    Reply

    Ester Tukisoo? Appi! Kas nüüd hakatakse Keskerakonnas kriminaale juhatusse lisama? Tundub nii! Mihhail Kõlvart on ainuõige valik! Valige Mihhail Kõlvart. See seltskond seal pildil on tänase Keskerakonna languse esile kutsujad. Mihhail Kõlvart päästab Keskerakonna.

  3. Uunold Heinoülovello 1 aasta ago
    Reply

    Ma pidasin vanasti Karilaidu arukaks meheks aga nüüd on ta sidunud end luuseritest pehmodega ja ajab mingit veidrat natsijuttu vene tiivast. Ajas kõvad ja pehmed (tähed, staarid, staarikesed )segamini? Ja mida see särav vene diiva Jufereva seal natsilembedest pehmode hallis ja mornide nägudega puntras teeb? Varajane dementsus a´la Dzosef-Robinette Biden- kes ei tea sageli kus asub tegelikult väljapääs?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.