Keskerakonna Järvamaa piirkond seab esimehe kandidaadiks Tanel Kiige

Järvamaa piirkonna juhatus

Eesti Keskerakonna Järvamaa piirkonna juhatuse koosolekul otsustati esitada Tanel Kiik erakonna esimehe kandidaadiks erakorralisele kongressile Paides.

Juhatuse liikme kandidaatideks seatakse üles Keskerakonna esimees ja Riigikogu aseesimees Jüri Ratas, Rakvere linnapea Triin Varek, Riigikogu liige Maria Jufereva-Skuratovski, Jõgeva vallavanem Taavi Aas, Viljandimaa piirkonna esimees ja Riigikogu liige Jaak Aab, Läänemaa piirkonna esimees ja Riigikogu liige Jaanus Karilaid, Põlvamaa piirkonna esimees Ester Tuiksoo, Keskerakonna peasekretär ja Riigikogu liige Andre Hanimägi ning Riigikogu liige Enn Eesmaa.

“Tanel Kiik on tulnud Keskerakonna esimeheks kandideerides välja konkreetse ja tulevikku vaatava tegevuskavaga,” lausus Järvamaa piirkonna esimees ja Riigikogu liige Kersti Sarapuu. “Tanelil on juhatusse kandideerijate näol tugev ja laiapindne toetajaskond erinevatest Eesti piirkondadest. Juhatus ei tohi olla Tallinna-keskne ja kaitstud peavad olema ka maapiirkondade huvid. Oluline on rõhutada, et Tanel ja mitmed tema meeskonnaliikmed on oma tegevusega toetanud investeeringuid Järvamaale ja näidanud üles huvi meie piirkonna käekäigu vastu.”

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 12. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

1 Kommentaar
  1. Tõnis Keldsar 1 aasta ago
    Reply

    Elame näeme. Eesti rahvast on nöörinud ta koos priskega palju.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.