Keskerakonna Haapsalu osakond: Tanel Kiik suudab erakonnast parima välja tuua

Eesti Keskerakonna Haapsalu osakond toetab üksmeelselt erakonna järgmise esimehena Tanel Kiike. Osakonna esimees Heikki Sool ütles, et Tanel Kiik on end oma tegevuses tõestanud riigimehena, kelle prioriteetideks on Eesti rahva, keele ja kultuuri püsimajäämine.

“Keskerakond peab vanima ja suurima erakonnana kõnetama kõiki Eesti inimesi ning meie üheks suuremaks missiooniks on sotsiaalse ebavõrdsuse vähendamine,” rõhutas Sool. “Ministriametis tegeles Tanel mitme samaaegse kriisi lahendamisega ja Riigikogu fraktsiooni esimehena on ta suurt tähelepanu pööranud eelkõige keskerakondlikele väärtustele. Samuti toetab Tanel tasakaalustatud regionaalset arengut ja Rohuküla raudtee ehitust ning vähetähtis ei ole asjaolu, et Keskerakonna valitsuses oldud ajal valmis Haapsallu jalgpallihall.”

Juhatuse liikme kandidaatideks seatakse üles Keskerakonna esimees ja Riigikogu aseesimees Jüri Ratas, Läänemaa piirkonna esimees ja Riigikogu liige Jaanus Karilaid, Rakvere linnapea Triin Varek, Riigikogu liige Maria Jufereva-Skuratovski, Jõgeva vallavanem Taavi Aas, Viljandimaa piirkonna esimees ja Riigikogu liige Jaak Aab, Põlvamaa piirkonna esimees Ester Tuiksoo, Keskerakonna peasekretär ja Riigikogu liige Andre Hanimägi ning Riigikogu liige Enn Eesmaa.

“Tanel ja tema suurte kogemustega meeskond suudab Keskerakonnast parima välja tuua. Näeme Tanelis tulevast peaministrit, kes pakub inimkesksemat alternatiivi tänasele maksutõusudele keskenduvale valitsusjuhile,” lisas Sool.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

2 kommentaari
  1. Nojah 1 aasta ago
    Reply

    Keskerakonnas on palju tublisid poliitiluid kes suudavad erakonnast parima välja tuua. Aga ta peab olema populaarne ka rahva seas. Ratas tegi suure vea kohtudesZelenskiga kes laseb oma rahvast tappa ja sõites müüda maailma õhutades vihavaenu kuigi sellest maailmas midagi ei muutunud. tema välisminister tegi sama ehkki oleks pidanud sõlmima meie riigile kasulikke lepinguid. Nagu hääletamisest selgus rahvas ei oppldanud seda. Loodame et uus esumees seda vigaei tee.

  2. Jane 1 aasta ago
    Reply

    Minu meelest sobiksid erakonna esimeheks paljude lemmikpoliitikud Kõlvart, Karilaid või Laats. Paljud minu tttavad on sama meelt ja ütlevad et kui esimees neile ei meeldi siis tulevilus hääletavad EKRE poolt.Kiik in väga tubli poliitik, aus ha töökas ja ta saab palju head teha ka aseesimehena.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.