Viljandi valla osakond toetab uue esimehe valimisel Tanel Kiike

Viljandimaa piirkond

Keskerakonna Viljandi valla osakond toetab ühehäälselt uue esimehe valimisel Tanel Kiike, kinnitab osakonna esimees Katrin Linkov.

“Oleme väga rahul Taneli tööga erakonna heaks ja oleme seisukohal, et tal on kogemusi ja võimekust viia Keskerakond edasi ning olla meie kõigi ühendaja,” ütleb Katrin Linkov. “Näeme, et Tanelil on tahtmist ja soovi tegeleda nende teemadega, mis puudutavad ühiskonna nõrgemaid ja parandavad kõikide eestimaalaste hakkamasaamist. Tänasel päeval vajab Keskerakond juhti, kes poleks ainult Tallinna-keskne!”

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

1 Kommentaar
  1. Tõnis 1 päev ago
    Reply

    mulgid. ärge olge rumalad. Läbi aegade olete olnud tark rahvas ja nüüd järsk pööre. Häbi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.