Jüri Ratas: Peame ühiselt pingutama erakonnana selle nimel, et Narvas oleks üks Keskerakond ja üks Keskerakonna fraktsioon linnavolikogus

Keskerakond on tänu valijate usaldusele saanud Narva ja ka laiemalt Ida-Virumaa poliitikasse ja arengusse panustada pikkade aastate jooksul väga tugevalt. Paraku näeme, et stabiilsus on asendunud poliitmängudega, mis ei tule kindlasti kasuks Narva linnale ja selle elanikele.

Alles märtsis valiti Narva linnavolikogu esimeheks keskerakondlane Tatjana Stolfat ja tekkis koalitsiooni linnapea Katri Raiki fraktsiooniga, E200 ja volinikega Keskerakonnast. Täna on sellele kooslusele ees ootamas umbusaldus ning kujunemas uus koalitsioon, kus on samuti Keskerakonna liige, kuid siiski teine fraktsioon, mida veab Aleksei Jevgrafov.

Nõustun täielikult Narva piirkonna esimehe Tarmo Tammiste ja aseesimehe Andrus Tammega, et Keskerakond ja keskerakondlased peavad olema üks meeskond, et olla taas tugev ja tõsiseltvõetav poliitjõud ning tagada linnaelanike heaolu. Peame ühiselt pingutama erakonnana selle nimel, et Narvas oleks üks Keskerakond ja üks Keskerakonna fraktsioon linnavolikogus. Ainult nii suudame saavutada edu järgmistel kohalike omavalitsuste valimistel ning ainult nii saame töötada stabiilse ja eduka linnajuhtimise nimel. Usun, et see on Keskerakonna kohus Narva ees.

3 kommentaari
  1. ei keegi 1 aasta ago
    Reply

    Keski kokkukukkumine Narvas toimus nimelt peale herr Ratase esimeheks upitamist (2016), juba järgmistel Riigikogu valimistel 2018 jäi nende häältesaak Ida-VIrumaal alla 14 000, samas kui varem saadi lõdvalt 20 000. Isegi Yana ei veennud enam narvakaid, sest keda ta NÜÜD esindas, mingit brüsseli absurditeatrit.

  2. Nii 1 aasta ago
    Reply

    Mina olen alati olnud Keskerakonna pooldaja sest seal on palju tublisid ja hoolivaid poliitikuid. Aga mulle ei meeldinud Ratase välispoliitiline tegevus..

    • ei keegi 1 aasta ago

      muidugi, herr Ratas juturobotina komposteeris ju lugejaskonna ajusid, nüüd aga kostub isegi Stoltenbergi büroost, et mida!, ukrainlased saavad NATO liikmelisuse küll aga vastutasuna territooriumitest venelaste kasuks loobumise korral – see vist ongi see täielik võit, mida robot jutlustas, etteantud teksti ümber pani – OMAL VÕIKS IKKA KA OIDU OLLA!, midagi ei võeta tagasi, 4 oblastit jäävadki Venemaale, on asjade tegelik seis
      https://www.err.ee/1609064192/stoltenbergi-buroo-juht-ukraina-voib-saada-nato-sse-aladest-loobudes

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.