Eestimaa Rahvarinde eestvedajad toetavad Tanel Kiike

Tanel Kiik

35 aastat tagasi sündinud Eestimaa Rahvarindest, massilisest rahvaliikumisest, sai jõudu meie ühiskonna uuenemine teel demokraatia, kodanikuühiskonna ja -õigusteni, meie riigi ja rahva vabaduseni. Eestimaa Rahvarinne – see tähistas kõiki neid inimesi, kes elasid ja elavad Eestile; see oli kasvulava ideedele ja ettevõtmistele, mis sillutasid Eesti iseseisvuse taastamise teed.

Rahvarinde põhjal asutatud Eesti Keskerakond on ligi 32 aastat Eesti poliitikat kujundanud nii meie kodumaal riigi ja kohalike omavalitsuste tasandil kui ka Euroopas. Selle aja jooksul tehtut ja saavutatut on tohutult, ent paljutki tuleb veel teha, sest elame praegugi üle pöördelisi aegu. Eesti vajab nüüdki riigimehelikkust ja südikust, mõistlikkust ning tasakaalukust. Eesti vajab Keskerakonda kui ühendajat ja tasakaalustajat. Selline Keskerakond on tugeva ja ühtsena vajalik kogu Eesti ühiskonnale, mitte üksikutele poliitikutele.

Keskerakonnal seisab ees erakorraline kongress. Meie, allakirjutanud, väärtustades rahvarindelikku ühtsuse vaimu, soovime näha Keskerakonda olulise poliitilise jõuna ka tulevikus. Tahame näha erakonda, kus väärtustatakse oma Rahvarindest päritud juuri ning seatakse alati esikohale Eesti ja siinsed inimesed.

Oma tahet hoida erakonda just sellisel kursil ja seeläbi panustada kogu Eesti heaks on avalikkusele oma senise tegevuse ja sõnavõttudega näidanud Tanel Kiik. Seetõttu kutsume Keskerakonna erakorralisel kongressil osalejaid toetama erakonna esimehe kohale Tanel Kiike. Väljendades usku, et tema juhtimisel on Keskerakonnal meie ühiskonnas täita oluline roll, soovime erakonnale edu.

Heinz Valk – Tallinn
Andra Veidemann – Tallinn
Ester Šank – Tallinn
Lembit Kaljuvee – Lääne-Virumaa
Arvo Sirendi – Harjumaa
Kai Kimmel – Järvamaa
Arvo Adelbert – Järvamaa
Arnold Kimber – Sakalamaa (Viljandimaa)
Valli Veigel – Sakalamaa (Viljandimaa)
Peeter Rahnel – Sakalamaa (Viljandimaa)
Aleksander Kuruson – Raplamaa
Aadu Jõgiaas – Põlvamaa
Igor Djomin – Saaremaa
Ants Vahtras – Hiiumaa
Priit Saksing – Jõgevamaa
Kustas-Reedik Närska – Valgamaa
Hillar Talvik – Pärnumaa
Tõnu Hiiemäe – Tartumaa

2 kommentaari
  1. Bogdan 11 kuud ago
    Reply

    Mina toetan Heimar lenki!

  2. Jurakas 11 kuud ago
    Reply

    Sellest ei saa küll enam aru!
    Kindla ja vaba mõtlemisega – mida nad Rahvarindes tegutsemisega tõestasid, toetavad – VAKTSIINI MASSIMÕRVARIT!!!
    .
    OMG!!!
    .
    Või on KE esimehe koht tasu massimõrva eest? Sest allakirjutanute hulgas on paras ports krdi vabamüürlasi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.