Viljandimaa piirkond toetab Keskerakonna uue esimehena Tanel Kiike

Viljandimaa piirkond

Eesti Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhatus toetab esimehe kandidaadina Tanel Kiike.

Viljandimaa piirkonna esimehe Jaak Aabi sõnul kinnitavad Tanel Kiige kogemus peaministri büroo juhataja, sotsiaalministri, tervise- ja tööministri, Tallinna abilinnapea ning Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni juhina tema valmisolekut ja võimekust vastutusrikka positsiooni jaoks – saada Keskerakonna esimeheks.

“Keskerakond peab tugevalt seisma oma põhimõtete ja maailmavaate eest nii kohalikes omavalitsustes kui ka riigi tasandil,” lausub Jaak Aab. “Tanel Kiigel on potentsiaali viia meie erakond valitsusse. Oma varasemates ametites on Tanel olnud osa meeskonnast, kes teinud otsuseid omavalitsuste ja regioonide arengu toetamiseks. Tema juhtimisel on Keskerakonnal hea võimalus osaleda riigi vastavate poliitikate kujundamisel.”

Erakonna juhatuse liikme kandidaatideks esitas Viljandimaa piirkonna juhatus järgmised isikud: Jüri Ratas, Jaak Aab, Taavi Aas, Jaanus Karilaid, Triin Varek, Maria Jufereva-Skuratovski, Andre Hanimägi, Ester Tuiksoo ja Enn Eesmaa. Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Marko Šorin, revisjonikomisjoni liikmeteks Kalle Jõks, Andres Kalvik ja Eevi Paasmäe.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.