Umbusalduse avaldamine Tallinna linnapeale kukkus läbi

Tallinna Linnavolikogu Foto: Tallinna Linnavolikogu kantselei

Tallinna linnavolikogu kolme opositsioonierakonna ettepanek avaldada umbusaldust Tallinna linnapeale Mihhail Kõlvartile ei kogunud piisavalt poolthääli.

12.septembriltoimunud linnavolikogu erakorralise istungi päevakorra ainsa punktina arutati umbusaldusavaldust linnapea Mihhail Kõlvartile, mille esitasid eelmise nädala neljapäeval Reformierakonna, Eesti 200 ja Isamaa Erakonna fraktsioonide liikmed. Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioon umbusaldusega ei ühinenud.

Umbusaldusavaldus kukkus läbi, kuna volikogu 79 liikmest toetas seda vaid 15 linnavolinikku. Selleks, et umbusaldus leiaks toetust, on vaja vähemalt 40 linnavolikogu liikme poolthäält.

6 kommentaari
 1. Jane 10 kuud ago
  Reply

  Miks peaks tublile linnapeale umbusaldust avaldama. Ega tema pole süüdi et pidime võtma vastu Tallinnase niinpaöju põgenikke. See ikka valitsuse ja Brüsseli tegelaste süü. Tegelikult põgenille oleks pidanud vastu võtma suurriigid.

  • Viga 10 kuud ago

   oligi selles, et viha tõttu valiti umbusaldatavaks Kõlvart, ehkki selleks oleks pidanud olema Svet. Aga taas viha EKRE vastu seda ei võimaldanud.

 2. EveEKRE 10 kuud ago
  Reply

  Tallinn on Keskerakonna valitseda ja teistel pole mingit õigust umbusaldust avaldada. Kõlvart on valitud linnapeaks suure häälte saagiga ja on väärikalt tööd teinud. Ka linnavalitsuses peavad olema vaid keskerakondlased.

 3. Enn 10 kuud ago
  Reply

  Ekrelased näitasid järjekordselt kui tublid ja õiglased nad on. Isamaa jõlgub seal kus saab kasu ja oh kuidas tahaksid valitsevad parteid Tallinna endale allutada ja siis võiks vaid oodata sellist elatustaseme langust nagu riigis. KESKERAKONDLASED ON SUUREPÄRASELT JUHTINUD TALLINNA ELU JA NII PEAB SEE KA JÄÄMA.

 4. Nojah 10 kuud ago
  Reply

  Ekrelased näitasid järjekordselt kui tublid ja õiglased nad on. Isamaa jõlgub seal kus saab kasu ja oh kuidas tahaksid valitsevad parteid Tallinna endale allutada ja siis võiks vaid oodata sellist elatustaseme langust nagu riigis. KESKERAKONDLASED ON SUUREPÄRASELT JUHTINUD TALLINNA ELU JA NII PEAB SEE KA JÄÄMA.

 5. Sedasi 10 kuud ago
  Reply

  Eestis on vaid 2 tublit erakonda, need on Keskerakond ja EKRE.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.