Jaan Toots: Narvas tuleb keskenduda positiivse energia leidmisele ja ühisosale

Jaan Toots on Narva uus linnapea

Narva linnavolikogu valis linnapeaks Jaan Tootsi, kelle poolt hääletas 31 istungil osalenud volikogu liikmest 19. Vastu oli üks volikogu liige, üks sedel oli kehtetu ning kümme volikogu liiget ei hääletanud.

“Tänan volikogu usalduse eest ja luban pingutada selle nimel, et tagada linnajuhtimises sujuv koostöö,” lausus Jaan Toots, kelle esitas linnapeakandidaadiks fraktsioon Narva. “Pean väga oluliseks taastada töörahu ning selleks tuleb otsustusprotsessi kaasata ka opositsioon – kõik volikogu liikmed on saanud Narva elanikelt mandaadi ja linna arengut puudutavad mõtted tuleb üheskoos läbi arutada.”

Jaan Tootsi sõnul on esimeseks suureks väljakutseks linna lisaeelarve koostamine, mis pannakse hääletusele 19. oktoobril toimuval linnavolikogu istungil. “Poliitiline paigaltammumine tuleb lõpetada, Narva elanikud on väsinud linnajuhtimist puudutavatest intriigidest. Keskenduda tuleks positiivse energia leidmisele ja ühisosale. Narval on elanikele ja külalistele palju pakkuda – näiteks sügispealinna kultuuriprogramm on väga mitmekesine. Pikemas perspektiivis tuleb leida võimalused, et kasutada võimalikult efektiivselt ära Euroopa taasterahastu raames Ida-Virumaale ette nähtud sajad miljonid eurod.”

Jaan Toots on Keskerakonna liige alates 2019. aastast ning ta on erakonna aseesimees ja juhib Tartu linna piirkonda, kuuludes ka Tartu linnavolikogusse.

3 kommentaari
  1. küsimus 10 kuud ago
    Reply

    Kas sa hakkad nüüd ka Virumaa piirkonna juhiks ,lisaks Tartule ?

  2. Almar Glustsenko 10 kuud ago
    Reply

    Ma siin paar nädalat tagasi Kõlvartile ja Aabile Riigikogu ees ütlesin, et ühisosa on võimalik leida siis, kui sul pole abielulepingut Astri aktsiatega, mille Balti Jaama turgu näiteks kaunistab 6-nurkne meekärg, KUIGI SEE EI OLE VAID MEETURG. ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..Kuna Türgi/SanFrancisco ForUS(A) paavst oma JÄRJEKORDSEL visiidil Eestisse, 13-20.09.2023 Narva ei jõudnud, aga jõudis Räpinas proovida, et kas Venemaast 1 km kauguselt “õnnestub” tal ja 2000 koguduseliikmel saada Nulandi Pirozhiniks, siis esialgu vist ei ole “loota”, et Narva saab selle aasta sees osa sellest 21,1+ miljardi eurosest eelarvest, mida Riigikogu on 9 aasta vältel ESMi (avalikeesti.ee, nr 3, kl 6 lõpus) tekitanud, et sellega 7 600 000 tulnuka poliitostu Eestisse (Konservatiivide Vaba Sõna 4 / 2018 , lk 10) soodustada, neile kaubamagalaid ehitada lastes, Odessa Porto Franc-massoono ForUS(A) NWO paavst Sõõrumaal (Riigi Teataja 2, 2023 Kissinger-Hodorkovski-Kaljulaidi MRP2 ; Trammiteest, Sõõrumaa Kapteni tänaval, Eesti Ekspress suvi 2023). ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..Või Eesti Danske 200 miljardi dollarisest eelarvest (Venemaa 1,5 aasta pensioni jagu), mis rändas Venemaalt USAsse Hodorkovskilastele, …ja vastavalt ka ajalooliste Mustpeade majalaste ja “president” Kaljulaidi poliitmandaadiga ilmselgelt ka edasi, aga millest kahjuks “ei jõudnud” küsida Eestile sama suurt osa ei FBI Luis Freeh ega siiani Swedbanki palgalgi olev sugupuuline retsidivist Indrek Tibar (nende nimede all vastavad artiklid Õhtulehes 2023 algul). Kuigi avalikkus ei pruugi niipea teada saada, et kuipalju sellest “kahjuks mitte poliitiliselt osa saada jõudmisest” said osa oraava ja Helmela erakondade ladvad….koos oma Riigikogu üldkogu saalinaabritega …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….AGA uue linnapea siin kasutatav sõna LINNA ARENG viitab ilmselgelt sellele, et politseinik kutsub nüüdse miljonär-paavst-politseiniku nüüd Narvagi sellealast konkurentsi pakkuma. Oi kuda ma tahaksin selles osas eksida…., aga uurija vaist ei luba. Ma ütleksin, et lausa buldooserlik vaist.

  3. Almar Glustsenko 10 kuud ago
    Reply

    PARANDUS: Riigi Teataja 2, 2017…

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.