Palju õnne, Keskerakond!

Eesti suurim ja vanim erakond tähistab täna 32. sünnipäeva. Pidulikke koosviibimisi ja tegevusi toimub erinevates Eesti piirkondades, Keskerakonna büroosse olid sünnipäeva tähistamisele palutud asutajaliikmed ja noortekogu esindajad, lisaks ka piirkondade esimehed.
Palju õnne meile kõigile!
2 kommentaari
 1. Eve 8 kuud ago
  Reply

  Reformierakond ei toeta midagi mis teeks meie inimeste elu paremaks.Sinna on koondunud kige vletsamad poliitikud.Eesti 200 ja sotsid jmuudkui nõustuvad nende nõmedate otsustega peaasi et saab võimul olla ja raha saada. Tolku neist pole. Aga Eestimaa parimale erakonnale Keskerakonnale palju vastupidavust ja palju õnne sünnipäevaks.

 2. Keskerakond puhastub 8 kuud ago
  Reply

  Torm kergitas pasa pinnale ja tuul puhus selle minema.
  .
  Ainuke asi, millest aru ei saa – poliitiliste laipade morg on ju GruZZZ 200, mitte Isamaa.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.