Volikogu esimees Savisaar kohtus Raplamaa piirkonna liikmetega

Eesti Keskerakonna Raplamaa piirkonna liikmetel käis esmaspäeval külas erakonna volikogu esimees, Vinni vallavanem ja Tallinna linnavolikogu liige Erki Savisaar.

Juttu tuli nii Erki Savisaare tegemistest Lääne-Virumaal kui ka erakonna väljakutsetest Euroopa Parlamendi valimistel ja seisukohtade kujundamisest aktuaalsetel teemadel. Volikogu esimees rõhutas, et Keskerakond peab nii siseriiklikus poliitikas kui ka Euroopa Parlamendis seisma just Eesti inimeste eest.

“Inimeste toimetulek, toidujulgeolek ja energeetiline sõltumatus on märksõnad, millest Keskerakond lähtub. Euroopa Liidu laienemise protsessiga tuleb kahtlemata edasi liikuda, kuid uued liikmesriigid peavad vastava kehtestatud tingimustele ning liitumisläbirääkimistel peab Eesti ka enda huvide eest seisma,” lausus Erki Savisaar.

Endise Riigikogu liikme ja keskkonnaministrina peatuti kokkusaamisel ka autonduse olevikul ja tulevikul. Erki Savisaare seisukoht on, et elektriautod ei ole jätkusuutlikud ja suuremat potentsiaali näeb ta vesinikuautodel. Rail Baltica valmisehitamine aitab tema sõnul kindlasti kaasa Raplamaa piirkonna arengule. “Riik peab looma tingimused, et inimesed saaksid mugavalt, turvaliselt ja kiiresti liikuda. Rail Baltica kindlasti seda eesmärki täidab ning Raplamaa elanikud saavad tulevikus veelgi paindlikumalt põhja- ja lõunasuunal liikuda. Suurt pilti vaadates loob kiire rongiühendus Tallinna ja Riia vahel täiendavaid võimalusi nii lennureisijatele kui ka vaba aja veetmiseks,” rääkis Erki Savisaar.

Eesti Keskerakonna Raplamaa piirkonna esimees Andres Kalvik ütles, et kohtumised erakonna juhtivliikmetega on äärmiselt vajalikud, et tekitada laiapindne arutelu sõlmküsimuste teemal ja anda ülevaade poliitilisest olukorrast. “Mõttevahetus Erki Savisaarega oli äärmiselt huvitav, sest tal on kogemusi nii kohaliku omavalitsuse, parlamendi kui ka ministeeriumi tasemel. Hoian pöialt, et Erki Savisaar saaks oma teadmisi ja mõtteid erakonna volikogu esimehena laiemalt rakendada,” rääkis Andres Kalvik.

2 kommentaari
  1. Eve 4 kuud ago
    Reply

    Erki Savisaarel on head geenid on ta ju Eestimaa parima poliitiku meie riigi suurkuju poeg. See ms Edgar Savusaarele tehti meenutab stalinistlikke kuritegusid. Ta eksnane põgenes Reformierakonda ja alatult laomates oma eksmeest sai Riigikokku. reformistrikud valitsused on olnud halvad kuid üks erand on kui peale meie jaoks rasket Laari valitsemisaega tuli võimule kaheks aastaks Siim kallas ja kutsus valitsusse edgar Savisaare kes tästis pensioni 30 protsenti ja elu läks ka muudel aladel paremaks.kaks tarka meest suudavad palju. Siis omade laimu tõttu pidi ta ameti andma Ansipile kelle valitsemise ajal veeres käik allamäge. kuidas küll Siim kallas oma tütart kasvatada ei osanud. Ma ei tea ühtegi asja mida see säjaprintsess oleks õigesti teinud. tema tegevus peaministrina on lihtsalt alatu meie riigi ja rahva suhtes. Viletsad peaministrid on olnud varemgi aga praegune valitsus on üks hullemaid.

  2. Jaak 4 kuud ago
    Reply

    Palju edu keskerakondlastele. Keskerakond on jätkuvalt meie riigi parim erakond.Häbi reeturitele kes lahkusid Keskerakonnast kuna arvatavasti ei paistnud neile sealt enam enda jaoks kasulikke töökohti.Kõlvart on palju parem erakonna esimees kui oleks olnud Kiik kes tõestas seda ka oma reeturliku lahkumisega erakonnast valitsevasse erakonda teades väga hästi et see erakond pole midagi head teuinud meue riigile aga ta sai enda jaoks tasuva töökoha jaei hooli kuidas elavad teised. Nendel reeturitel polnud mingit põhjust lahkumiseks muud kui oma rahakoti täitmine.Aga neid ei huvita ka kellega saab ühineda et saaks normaalse valitsuse kui nad on Keskeraknna väkja arvanud näidates seda oma alatu lahkumisefa.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.