Keskhommik 15.05.2024

Keskhommik 15.05.2024

Saates: 

– Miks opositsioon ei soovi e-valimistel isikute näotuvastust hääletamisel kasutada – isiku tuvastamisprotseduur on ju notaritel aastaid kasutuses?

– Kuidas uued kavandatavad maksud täidavad riigi rahakotti?

Stuudios Keskerakonna juht Mihhail Kõlvart ja Janek Mäggi.

5 kommentaari
 1. Eluvaatleja 2 nädalat ago
  Reply

  Tahaks vaid öelda, et Google ja Apple ei ole m-valimiste rakenduse arendajad ega oma ka mingit kontrolli selle kaudu toimuva tegevuse üle nagu ka juurdepääsu sellele nagu hr. Kõlvart saates ekslikult väidab vaid üksnes vahendavad seda oma äpipoodide kaudu sarnaselt sellele nagu Maxima müüb Eesti Pagaris küpsetatud saia sellele omalt poolt rosinaid lisamata või neid sealt eemaldamata. M-valimiste rakendus tehakse tegelikult valmis meie riigi selleks ametlikult volitatud arendajate poolt ja kõiki vastavaid turvanõudeid järgides, mis välistavad ka selle hilisema omavolilise modifitseerimine mistahes kolmandate isikute poolt. Ja sellest tulenevalt oleks mul hr. Kõlvartile nagu ka kõigile teistele, kes seda ehk vahel vajama peaksid üks hea soovitus: enne kui mingitel teie jaoks ehk mitte nii peensusteni tuttavatel ja arusaadavatel teemadel avalikult sõna võtta võiks vähemalt mõne vastava ala asjatundjaga eelnevalt konsulteerida, et mitte näidata end laiemale avalikkusele ebakompetentsena ja kahjustades seeläbi ehk tahtmatult nii iseend kui oma ettevõtmisi millised need siis parasjagu ka ei oleks.

  • Oh teid õnnetuid 2 nädalat ago

   Aeg ei andesta nagu Kuri
   Jumal!

  • Ratas 1 nädal ago

   Kuhu kadus““

 2. Jaak 2 nädalat ago
  Reply

  Kõlvart on tark mee. Meie valitsus ei hooli meie rahva heaolust. Mina soovitaksin astmelist tulumaksu.Maamaksu ei suuda pensionär maksta Automaks võiks olla vaid neil kes saavad riigilt suurt palka. Need kes vajutavad vaid nuppu et võetaks vastu seadusi mis teevad meie rahva vaesemaks ja toovad kaasa majanduslanguse võksid anda pool palka riigikassasse. Valitsus on vilets aga juba praegu otsivad nad usi alatusi võimule saamiseks. Rahva käest nööritakse raha ja vaesus kasvab aga raha läheb mujale ehkki see maailmas ei muuda midagi.

 3. robert 1 nädal ago
  Reply

  E valimised ei vasta põhiseadusele sest ei toimu valija füüsilist tuvastamist Kõik need isikukoodid ei garanteeri et just see konkreetne valija vajutas valimisklahvile ja valis enda valitud kandidaadi Miks meie õiguskantsler ei mõista nii lihtsat põhiseaduse eiramist on täiesti arusaamatu

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.