Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni lisandub Vladimir Arhipov

Vladimir Arhipov

Riigikogu asendusliikmena suundub Riigikokku senine Maardu linnapea Vladimir Arhipov.

Arhipovi sõnul ei olnud otsuse langetamine riigikokku tööle minna lihtne. „Varasemalt olen juba kaks korda keeldunud võimalusest töötada riigikogus, sest neil hetkedel oli mul oluline jääda Maardusse linna arendama. Nüüd, olles kindel, et linna areng on stabiilsetel alustel, soovin ma oma kogemusi ja oskusi rakendada laiemalt, riiklikul tasandil,“ ütles Arhipov.

„Riigikogu liikmena jätkan ma Maardu ja selle elanike huvide kaitsmist, osaledes seadusloome protsessides, mis otse mõjutavad Maardut ja kogu riiki ning tuues rohkem tähelepanu ja ressurssi nii Maardu, kui Harju- ja Raplamaa piirkonna projektidele. Lisaks jätkan aktiivselt osalemist linna arengus Maardu linnavolikogu liikmena,” lisas Arhipov.

Lähiajal valib Maardu linnavolikogu uue linnapea.

Vladimir Arhipov valiti Maardu linnavolikogu liikmeks esmakordselt 1994. aastal ning sellest ajast on ta korduvalt saadikuks valitud. 1995. aastal valiti ta volikogu esimeheks ning 1996. aastal esmakordselt Maardu linnapeaks. Taas sai Arhipov Maardu linnapeaks aprillis 2016.

4 kommentaari
  1. Svoi baren 1 nädal ago
    Reply

    Ikka õige mees ja õige keel!

  2. Eluvaatleja 1 nädal ago
    Reply

    Kui juba keeltest rääkida, siis on Su oma keelteoskus küll kindlasti asi, mis parem vaka all hoida, et end mitte rohkem häbistada, Baren!

  3. Soo 1 nädal ago
    Reply

    Arhipov on tubli poliitik.Ta läheb Riigikokku Ratase asemel. ratas on reetur kes otsib endale tulusaid ametikohti. Eks ta läks Isamaa erakonda ka sellepärast et talle lubati soe ja hea palgaga ametikoht.Mingit kasu ta meie riigile sealt ei too Ehk see aitas ka et sõitis mööda maailma ässituskünedega.Kui Kiik ei saanud esimeheks pages sotsidesse ja sai kohe rahakotile kasuliku töökoha. Aga Keskerakond on ka praegu parim erakond.

  4. Baren 1 nädal ago
    Reply

    Mina rikas venelane-Baren, s mjagkim kontšikom!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.