Jaak Madison liitub Keskerakonnaga

Mihhail Kõlvart & Jaak Madison

Eesti Keskerakond tervitab Jaak Madisoni, kes liitub erakonnaga, et ühiselt seista suveräänse Eesti huvide eest tugevas Euroopa Liidus.

Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart rõhutas, et Jaak Madisoni liitumine toob erakonda uut jõudu ja energiat, mis aitab ellu viia Keskerakonna eesmärke nii Eestis kui ka Euroopa tasandil. “Jaak Madison on poliitik, kes seisab kindlalt rahvuslike väärtuste eest ja on pühendunud Eesti huvide kaitsmisele Euroopas. Olen veendunud, et Reformierakonna juhitud valitsuste liiga pehme lähenemine Brüsseli direktiividesse on kohati olnud Eestile kahjulik. Jaak Madisoniga üheskoos saame senisest veelgi tõhusamalt seista Eesti huvide eest ja kujundada realistlikku poliitikat, mis arvestab meie rahvuslikke eripärasid ning vajadusi,” märkis Kõlvart.

Jaak Madison väljendas oma rahulolu koostöö üle. “Mul on suur au liituda Keskerakonnaga, millel on selge visioon Eesti suveräänsuse kaitsmiseks Euroopa Liidus ja kindel plaan Eesti majanduse päästmiseks,” ütles Euroopa Parlamendi saadik. “Soovin kinnitada Keskerakonna ja enda valijatele, et koos oleme valmis seisma veelgi jõulisemalt Eesti rahva ning riigi huvide eest. Üheskoos suudame paremini kaitsta Eesti inimesi ja olla tõhus vastukaal liigsele bürokraatiale ja põhjendamatutele regulatsioonidele, mis pärsivad meie majanduse arengut.”

Mihhail Kõlvart lausus, et globaalse ebastabiilsuse ning geopoliitiliste väljakutsete taustal on eriti oluline, et Eesti häält kuuldaks selgelt ja jõuliselt.

Euroopa Liidu tasandil on Keskerakond hetkel ALDE (Liberaalide ja demokraatide allianss) liige, mis omakorda kuulub Renew Europe fraktsiooni. Seal töötab eurosaadik Jana Toom. Vastne Keskerakonna liige Jaak Madison kuulub fraktsiooni ECR (Euroopa konservatiivid ja reformistid). Mihhail Kõlvarti sõnul tegi täna hommikul kogunenud Keskerakonna juhatus volikogule ettepaneku kaaluda fraktsioonilist kuuluvust Euroopa Parlamendis, valides fraktsiooni, mis peegeldab kõige paremini Keskerakonna tsentristlikku maailmavaadet ja Eesti rahvuslikke huve.

  • Mihhail Kõlvart lisas, et Keskerakond seisab kindlalt selle eest, et kuigi keskkonnaküsimused on tähtsad, ei tohi rohepööre takistada Euroopa ja Eesti majanduse arengut. “Oleme mures, et Euroopa ülereguleeritud majanduspoliitika süvendab vahet USA ja Aasia riikidega. Jaak Madisoni liitumine Keskerakonnaga toob Keskerakonna hääle Euroopa Parlamendis esile veelgi jõulisemalt ja kindlamalt. Olen kindel, et Jana Toom ja Jaak Madison moodustavad tugeva ja tulemusliku meeskonna,” rääkis Keskerakonna esimees.
10 kommentaari
  1. See 1 nädal ago
    Reply

    võib tähendada seda, et Miša tõmbub kuskile mujale varju ning Jaak hakkab eestlastel aju loputama. Et kesikud ei langeks alla 5%. Jaagul on koht nr 2 kindel ja taas riigikogus või eemale tõrjutud Jaana asemel taas Euroopas.

    • Kui erakond on... siis ta seal ka on 1 nädal ago

      Viga oli vene-eestlase mitteminek Burselli! Viga oleks paranenud Madissoni panemisega parteid juhtima. Oleks taastatud Savisaare aegne usaldus. Venemaaga saaks ajada õiguslikku ja kasulikku äri. Nüüd meenutatakse vaid telefonivargust!

    • Eluvaatleja 1 nädal ago

      Millest see 5% jutt? Nagu küsitlused näitavad, on erakond päris ilusti säilitanud oma valijaskonna tuumiku. Häda on pigem selles, et kumbki mainitud meestest pole tegelikult need päris õiged liidrid, kes rahvamasse endid järgima suudaksid panna, kuid samas, eks liidritepuudus vaeva meie teisigi erakondi ja kogu läänemaailma laiemaltki.

    • 5% 1 nädal ago

      on tähtis sest Petersoni Aivo tuleb ja võtab oma 3…4% ära ja just kesikutelt. Praegune on pettetase.
      Pealegi me ei tea, mis 2,5 aastaga võib juhtuda Jaana ajuga. Ning isegi enne järgmist EP valimist võib Miška tahtma hakata Brüsselisse minna. 3-le aga kesikutel kohta pole.
      Miška leiab tööd ka siin, Jaak aga peab panustama Brüsselile. Jaana aeg saab nagunii läbi, tal pappi niigi palju kogutud.

  2. robert 1 nädal ago
    Reply

    Ei saa KE enam üldsearu Ühed plagavad paremat mammonat otsima teised jälle erakonda Madison on üks tuulelipp kes iga seeliku järgi jookseb Mees kes ei kannata alkoholi pole õige mees maalitagu seda õlimaali nii ilusaks kui tahes Janaga paras paar

  3. Eve 1 nädal ago
    Reply

    Õigesti tegi sest Keskerakond on Eestimaa parim erakond.

  4. Isamaailu 1 nädal ago
    Reply

    Leian,et kõige normaalsem erakond on Keskerakond just tema normaalsele ja targale juhile ja selle erakonnaga liitumine teeb au nii liitujale kui inimesele endale.Miks?Kui Keskerkond järgib tema asutaja põhimõtteid mis seisnesid selles,et teenida AINULT Eesti Vabariigi rahvuslikke huve ja austada meie esivanemate poolt loodud riiki ja hoida teda mis kestaks igavesest ajast igavesti kui Jumal seda tahab.

  5. Marje Pent 1 nädal ago
    Reply

    Nägin hr.Jaaku suvepäevadel poliitunnis esinemas.See oli sisukas.Lubadust ta siis veel ei andnud,aga nelapäeval oli üllatus suur.Ta tuli ära Keskreakonda!Tere tulemast meie erakonda!Sind on väga vaja hr. Kõlarid kõrvale.Teie kaks teete veel ,,Imet”!Edu,edu teile kaks kallist meest!Suvepäev oli tore ja söödeti ja joodeti meid kõvasti,tänan korraldajaid südamest nähtud vaeva eest!Ilusat sügist teile/meile kõigile!

  6. Jurakas 1 nädal ago
    Reply

    Pärast seda, kui Keskerakond ennast liberastidest-globalistidest “ära puhastas”, on tast normaalne erakond saamas!

  7. Jaak 1 nädal ago
    Reply

    Keslerakonda tulevad küll parimad poliitikud aga minu meelest on EKRE-s ka targad ja õiglased poliitikud.Valitsevas koalitsioonis on poliitikud kes ei hooli meie rahva heaolust ja sealt peaks küll erakonda vahetana sest on ju jube ja kurb vaadata kuidas suur osa meie rahvast vaesub. Kõik veereb kolinal allamäge ja arusaamatuks jääb kuidas südametunnistus ei vaeva neid nuoulevajutajaid kes aitavad kaasa sellele jubedusele. Aga nad on mugavustsoonis ja kindlasti ei vaheta erakonda sest enda elu on kindlustatud ja ega teiste peale nad ei nõtle

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.