Jaak Madisoni vastus Jurtšenkole

Foto: Jaak Madison/Facebook

Ma siin Ukrainas olles loen ja jälgin uudiseid ning midagi vapustavat: Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko väitis, et tema Keskerakonnast lahkumise põhjuseks olevat olnud minu liitumine erakonnaga ning tsiteerin teda: “Üks asi on tema retoorika ja teine, mis on minu jaoks olulised, on tema väärtushinnangud ja suhtumine naistesse.”

Ma kohe põnevusega tahaks teada, et kuidas ma siis suhtun naistesse? Mulle nagu ikka naised meeldivad rohkem kui mehed ning jätkuvalt arvan, et maailmas on vaid kaks sugu, mitte mitukümmend, seega mis minu suhtumisega naistesse nüüd on?

Lisaks mis lahti minu väärtushinnangutega, mis noorele daamile ei meeldi või mis retoorikaga lahti on? Pigem ma oleks ikka rõõmuga aidanud tutvustada õigeid väärtushinnaguid, teinud kerge retoorikakoolituse ning selgitanud, et reaalses maailmas ei ole vahet, kas oled mees või naine, vaid oluline on sinu võimekus, töötahe ning oskused.

Kuid muidugi täiesti juhuslikult daam liitus sotsialistidega ning täiesti juhuslikult sotsialistid tahavad tema jätkamist linnaosavanemana ning ka täiesti juhuslikult on tõenäoliselt sellega nõus ka sotsialistide koalitsioonipartnerid Tallinnas ehk Reformierakond, Eesti 200 ja Isamaa.

Ahjaa, veel seda kah, et kui inimene saab kohalikel valimistel 124 häält ja Riigikogu valimistel 324 häält, siis ilmselgelt oleks talle olnud kasulik saada retoorikakoolitust. Kuid läks hästi õnneks nii Keskerakonnale kui kogu Eestile

4 kommentaari
  1. Eve 3 päeva ago
    Reply

    See polnud küll mingi põhkus Keskerakonnast lahkumiseks. Põhjuseks miks poliitikud lahkuvad Keskerakonnast on vaid üks-raha endale ja endale kasu toov töökoht. Parimad poliitikud kes hoolivad meie inimeste heaolust koonduvad just Keskerakonda. Tallinnas oli pikka aega hea keskerakondlik valitsus aga nüüd on läinud see sotside kätte ja mitte midagi head loota pole. Sotsid pole mitte midagi head teinud on olnud vaid kohatäiteks. meeles on mingi viina kallinemine ja häbiväärne ühesooliste inimeste abielu. Ma ei teagi veel kuhu Julianna astus aga PÕHJUS ON NAERUVÄÄRNE MIDA ÜTLEB.. JA SELLISED INIMESED ON MEIL JUHTIVATEL KOHTADEL.

  2. Soo 3 päeva ago
    Reply

    Julianna mõtles välja naeruväärse põhjenduse lahkumiseks Keskerakonnast. Valitsevad erakonnad teavad et inimestel on nende tegudest mis mõjuvad halvasti meie rahvale kõrini ja nüüd meelitavad enda poole poliitikuid anbes neile tulusaid ametikohti. Vene rahvusest inimeste hääled on neile vajalikud ja vene perekonnanimedega poliitikud aitavad nende kasuks hääli saada. Mis sa hädaga teed kui inimesed enam ei usu valesid ja näevad kuidas elu riigis läheb kogu aeg halvemaks. ossinovski pandi linnapeaks ehkki ta pole midagi head teinud aga perekonnanimi petab ära.Juliannal polnud mingit põhjust lahkuda erakonnast halvustades tublit poliitikut. Ta lahkus Eestimaa parimast erakonnast vaid raha pärast ja läks nende juurde kes ei hooli meie rahva heaolust. JULIANNA LAHKUMISE PÕHJENDUS ERAKONNAST ON RUMAL, LABANE, MÕTTETU, EBAÕIGLANE, PÕHJENDAMATU JA VÄGA RUMAL.

  3. Eluvaatleja 2 päeva ago
    Reply

    Ausalt öeldes paneb muigama, kuhu meil on juba jõutud, kui selliseid asju peab üldse kuulma-lugema. Ja mõni räägib veel, et poliitikud olla meie eliit! Sedasi tekib küll tahtmatult tunne, et tea kas seda viimast meil üldse kunagi olnud ongi.

  4. Juula 2 päeva ago
    Reply

    on ilmselgelt R E E T U R !

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.