Madis Sütt, Andro Roos: 3,3% tagamata sõjalaen riigile, et lõpp oleks ligi?

7 kommentaari
  1. Nojah 2 päeva ago
    Reply

    On tõstetud valitsuspoliitikute palku, tõstetakse pidevalt makse. ei oska midagi positiivset valitsusest rääkida. Need kes reetsid Keskerakonna tahtsid saada head palka ja teistesse erakonda meelitajad loodavad nende abil saada rohkem hääli.Sotsid oskavad seda hästi teha.ise nad pole mitte midagi meie rahva ja riigi heaks midagi teinud. Nad on vaid sõnakuulelikud kohatäitjad. Ja nüüd on Tallinn ka nende valduses. Häbiväärselt vahetai pealinna valitsus ära. Eks Ossinovski sai selle koha oma perekonnanime järgi arvates et saadakse rohkem hääli.

  2. Ohoo 2 päeva ago
    Reply

    Putin on väga kättemaksuhimuline ja parem hoida viha tema vastu enda teada. Arvutist lugesin et tema vaenlasteks on ka Balti riigid,eriti Leedu ja ka Poola . Näidati nende riikide lippe ja Kaja Kallase fotosid. Putini jutt ajas hirmu peale. Kui sõda tuleb meile siis on peasüüdlane K.Kallas. Muidugi loodame et sõda ei tule. Meil on väike riik ja kui ka tullakse meile appi siis sõda tapab inimesi ikka. meie abi Ukrainale on nagu tilk merre ja maaulmas ei muuda midagi aga meie rahvale teeb halba küll. Mul on hirm ja vaene olen ka.

    • Eluvaatleja 2 päeva ago

      Abi Ukraina režiimile. Vaevalt Ukraina rahvas kõike seda ihkas ja ihaldas mis on seal toimunud peale USA ja selle vasallide otsesel toel ja sekkumisel 2014 aastal korraldatud verist ja konstitutsioonivastast riigipööret, kui vägivaldselt võimu haaranud ultranatsionalistlik režiim alustas kohe kodusõjast tehes samas kõik, et Venemaagi selles osalema saada. Ja nüüd osaleb veel ka Eesti koos ülejäänud USA hagijatega selles omale aru andmata, et karu lõplikult ärgates vihasena mitte esimese asjana USA kallale ei torma vaid just need agresiivseimad hagijatest kes parasjagu veel ka lähemal juhtuvad olema, lihtsalt hävitab kui vaja selleks ka tuumarelva kasutades, mitte ei hakka üle Narva jõe kahureid paugutama nagu mõni isehakanud paraadikindral siin ehk arvab seades sellega USA kohe valiku ette, kas alustada Venemaaga juba vastastikku ka teineteise hävitamist või hoopis rahulepingu sõlmimist ning jätan juba igaühe enda otsustada, millise valiku ameeriklased sellises olukorras teevad. Aga meenutuseks vaid, et Eestit nagu selle lõuna ja põhjanaabreidki ei oleks enam olemas kumbagi variandi puhul. Need oleksid ameeriklaste poolt juba igal juhul ohverdatud, kui nende jaoks vaid väheväärtuslikud etturid globaalses strateegilises närvidemängus. Nii, et siinsetel tulipeadel tasuks meelde tuletada oma esivanemate pikameelsust, mis väljendub oma parimal moel vanasõnas “üheksa korda mõõda, üks kord lõika”, et kui mitte endal siis vähemalt lastelastel oleks mida mõõta ja lõigata.

  3. Kui 2 päeva ago
    Reply

    eelarve kasvab 5% või enam, siis 3,3% on sulaselge rahva röövimine.

  4. võlg 1 päev ago
    Reply

    Eks nende võlakirjade müük üks rahva naeruvääristamine ole sest inflatsioon on 5% ja rohkemgi ja võlakirjde protsent 3,3.Raha peab lugeda ja kasutada oskama ja väga tähtis on,et oskad ka aritmeetikat.Kuid võlakirjade ostmine on vabatahtlik ja võibolla,võibolla makstakse need ka välja.Kunagi eesti rahvas pidi ka ostma võlakirju ja need maksti siiski ka hiljem välja ja kes lubadust uskusid,teenisid hästi.

  5. Kõige 18 tundi ago
    Reply

    rohkem saad teenitust kasutada kui kohe ära kulutad. Vanem inimene seda saab teha, sest uus pinss ründab. Nooremad aga tahavad eiteamida osta ja selleks on vaja pappi koguda. Meie koolides aga rahandust ei õpetata ning just lapsed ja noored lasevad end paksult petta.

  6. protsent 8 tundi ago
    Reply

    Nüüd on inimühiskonna toimimine nii ülesse sätitud,et kui tahad eluga kaasas käia,pead panga võlgu elama ja paljudel kestab see kuni surmani.Seega ei ole sa enam vaba inimene vaid sunnismaine.Kui nüüd tahta elada vaba inimesena,peab sinul olema hästi tasuv sissetulek mis pidi olema võimalik 1-3% elanikest.Ülejäänud rahva elu on nagu on.Nüüd pappi koguda,no ei tea kui inflatsioon on norm.aastatel u.4-5% ja kui kk oli võimul oli see juba aastas 10%.Palku küll tõstetakse aga hinnad ka tänu sellele kerkivad:)Minu arust on kõige suuremad kaotajad pensionärid sest pensioni arvestamisel enam indekseerimist ei arvestatta vaid lisatakse mingi summake :)Kas me sellist Eestit siis tahtsime kui end vabaks laulsime?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.