VAATA: „Keskhommik“ käsitles teemasid Hiinast Brüsselini

Keskhommik 11.09.2024

Saates “Keskhommik” arutlesid Eesti Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart ja Euroopa Parlamendi saadik Jaak Madison koos saatejuhi Janek Mäggiga päevakajaliste teemade üle.

Juttu oli Riigikogu liikmete visiidist Hiinasse ja maailma suuruselt teise majanduse koostööst Euroopa riikidega. Samuti anti ülevaade Euroopa Parlamendi poliitilistest perekondadest, nende põhimõtetest ja sellest, millised valikud seisavad Keskerakonnal ees.

Vaata saadet SIIT:

2 kommentaari
  1. ei keegi 4 päeva ago
    Reply

    Sa pead olema suur, siis peetakse lugu. Tahaks küll Hiina kasti lüüa, aga näedsa, majanduslikult väga oluline. Ei saa! Mis siis, et kommunistlik.

  2. ei keegi 4 päeva ago
    Reply

    Mao ajal peeti Hiinas Nõukogude Liitu kapitalistlikuks (riigikapitalism), nüüd hr Kõlvarti muidu asjalikus jutus vilksatas, et turumajanduslik Hiina on kommunistlik. USA debattidel samas peetakse ka Harrist kommunistiks. Sellisel juhul, lugupeetavad, asub praegune Eesti sotsialismi ehitamise esimese etapis, kasutades eraomandit ja ekspluateerimist kui vana kapitalistliku ühiskonna jäänuseid ära uue, progressiivsema ja õnnelikuma ehitamiseks.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.