Eesti Keskerakonnaga liitus Londonis tudeeriv Sandra Laur

Eesti Keskerakonnaga liitus suurte ambitsioonidega noorpoliitik Sandra Laur, kes õpib King’s College Londonis rahvusvahelisi suhteid. Sandra tõi liitumise peapõhjusena välja, et talle läheb korda Eesti riigi tulevik ja meie rahva püsimajäämine.

Sandra Laur: “Majandus- ja julgeolekukriisis tuleb teha tarku valikuid ning just Keskerakonna realistlik lähenemine ühtib minu maailmavaatega. Peame rahvusvahelisel tasandil tugevamini enda huvide eest seisma ja tegema kõik selleks, et keegi teine ei hakka meie eest otsuseid langetama. Poliitika pakub mulle suurt huvi ning soovin anda oma panuse Eesti riigi, rahva heaolu ja Keskerakonna arengusse.”

3 kommentaari
  1. ei keegi 3 päeva ago
    Reply

    Olete endale raske ülesande võtnud, sest: “Eestil pole iseseisvat välispoliitikat – meil on välisministriks totakas poliitaktivist, kes käib teistes riikides värvilisi revolutsioone korraldamas, …” (Martin Helme)

  2. Tõde tõuseb 3 päeva ago
    Reply

    Keskerakond erineb teistest poliitparteist selle poolest,et siin võetakse kõikki rahvusi võrdsena ja eesmärk on seista koos oma maa ja rahva huvide eest ning suhelda kõikkidega ja naaberriikidega rahumeelselt ja võrdsetel alustel.Sellistele põhimõtetele tema asutas EV Taasiseseisvuse juht ja erakonna looja ning seda peaks ka see erakond vankumatult järgima

  3. Tähelepanelik Tööline 2 päeva ago
    Reply

    Mina soovin noorele daamile edu. Tõepoolest pole Eestil iseseisvat välispoliitikat, seda tuleks muuta.
    Ke liikmete hulgas on aga väga suur rahvusvahelise õiguse ja välissuhtluse ekspert Rein Müllerson. Oleks äärmiselt vajalik ,, et KE esimees kaasaks rohkem sellist maailmas lugupeetud ja austatud korüfeed KE noorpoliitikutele õpetusi jagama. KE vajaks mentorlusprogrammi uue põlvkonna poliitikute kasvatamisel. Taganeda ei ole kusagile: meie selja taga tegelikult varsti Brüsselit ega Washingtoni ei ole.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.