Keskerakond abilinnapeade umbusaldamisest: linnajuhtimises pole märgata toimivat meeskonda

Manuela Pihlap

Keskerakonna fraktsioon ühineb umbusaldusega Tallinna abilinnapeadele Pärtel-Peeter Perele, Margot Roosele ja Kristjan Järvanile, kuna linna sisuliseks juhtimiseks on vaja toimivat ja ühtset meeskonda. Töö tegemise asemel aga näeme ja kuuleme abilinnapeade sõnasõda.

Tallinna Linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Manuela Pihlap  sõnas, et erimeelsused linnavalitsuses on viinud selleni, et linnavalitsuse esindajate sõnumid on sageli vastuolulised ja ebaselged. „Tallinna arenguks on vaja tugevat ja ühtset meeskonda, kes suudab pakkuda selgeid lahendusi ja kindlat juhtimist,“ ütles Pihlap.

„Praeguste abilinnapeade väljaütlemised meedias annavad signaali, et linnavalitsuses puudub koostöö ning seal valitseb hoopis kaos. Sekkutakse üksteise vastusvaldkondadesse ning ühe ja sama teema osas on erinevatel abilinnapeadel erinev nägemus. Selle kõige keskel on aga linnaametnik, kes ei tea, mida teha ning kodanik, kes ei saa enam aru, kas abilinnapea esindab linna, erakonna või oma isiklikke seisukohti. Linnajuhtimine aga eeldab meeskonda, kes teeb koostööd ja tegutseb ühise eesmärgi nimel,“ rääkis Pihlap ning lisas, et praegused abilinnapead on näidanud, et nemad ühtse meeskonnana koos töötada ei suuda.

„Selline segadus on kaasa toonud olukorra, kus linna juhtimine käib abilinnapeadel üle võimete ning kommunaalala abilinnapea teatab, et linnas ongi vaja ehitada vähem teid ja mänguväljakuid, jättes nii tähelepanuta linlaste tegelikud vajadused,“ selgitas Manuela Pihlap, miks umbusaldusega ühineti.

2 kommentaari
  1. Jaak 2 päeva ago
    Reply

    Toimiv meeslond oi siis kui pealinnas olid võimul keskerakondlased. Nüüd v’õeti valitsemine alatul kombel üle ja siin pole enam midagi head loota. Rahva arvamus siin ei loem Siin tegutseb reformierakond pannes pealikuks sotsi kes kunagi tahtis alkoholi hinda tõsta ja nüüd pooldas häbiväärset ühesooliste abielu. Aga arvatavasti oli nüüd ikka ka meie rahvast vaeseks tegevate seaduste poolt. Keskerakondlased ei tee midagi meie rahva heaks ja ega sotsid ka mitte sest tahad omale raha teenida pead olema sõnakuulelik.

  2. Tiit 34 minutit ago
    Reply

    Rahune maha , Manueela , kõik rohealad Tallinna linnas ei tule täis ehitada. Bioloogiaõpetaja kohta ikka väga rumal jutt.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.