Eesti Keskerakonnaga liitus kolonelleitnant Veljo Raide

Veljo Raide ja Andro Roos

Eesti Keskerakonnaga liitus kolonelleitnant Veljo Raide, kelle sõnul on Eesti suurim ja vanim erakond tasakaalustavaks jõuks äärmustesse kalduvate poliitiliste jõudude seas.

“Liitusin Keskerakonnaga tulenevalt oma veendumusest, et tagada Eesti poliitikas loodusseadusele tuginev tasakaal romantilise rahvusluse ja romantilise liberalismi vahel. Tegelikus elus ei ole romantiline rahvuslus ega romantiline liberalism teostatavad. Eesti tee saab olla meie esivanemate talupojatarkus, mis toetub eestimeelsusele, aususele, töökusele ja ise hakkama saamisele. Seda maailmavaadet esindab Eesti Keskerakond,” ütles Estiko Energia arendusprojektide projektijuhina töötav Veljo Raide.

Doktorikraadi omav Veljo Raide on seda meelt, et Eesti riigi ja rahva julgeolek algab energiajulgeolekust, mis peab väljenduma omamaise tootmisvõimsuse loomisel, jõulisel arendamisel ning ekspordivõimekuse kasvatamisel, mille vilju peavad noppima kõik meie Eesti ühiskonna liikmed.

Keskerakonna Tartu linna piirkonna juht Andro Roos tervitab Veljo Raide liitumist Keskerakonnaga. “Eesti poliitikas annab paraku järjest rohkem tooni populism ja sisuliste muudatuste asemel minnakse lihtsama vastupanu teed ning aetakse käsi inimeste taskutesse. Veljo Raide toob poliitikasse elukogemust ja kindlameelsust ning olen veendunud, et meie edaspidine ühine tee aitab ehitada Eestit ja Tartut,” rääkis Andro Roos.

4 kommentaari
  1. kristenebella 2 päeva ago
    Reply

    Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino.
    Imam veliko vsoto denarja, ki bi vam jo rad dal na razpolago z donacijo, da bi lahko izvajali dela dobre volje.
    Če vas zanima, pišite na moj e-poštni naslov:  kristenebella@gmail.com

    • Sebbe potše 2 päeva ago

      Vuzui nabereg nahuides!

  2. Taara 1 päev ago
    Reply

    Väga asjalik ja arukas avaldus targa inimese poolt,et miks liituda just keskkerakonna poolt ja tõesti on meeldiv lugeda selliseid eluterveid ja ausaid mõttetarkusi.Kahjuks millegipärast domineerib meil selline lobistide lobi millede lobist terve mõistusega aru ei saa sest lobile järgnevad teod ei tunnista normaalsust vaid lähtuvad ebanormaalsusele ja arututele tegevustele.Eks seda inimühiskonna tegevust iseloomustas väga hästi haruldane,tark kirjanik A H Tamsaare oma raamatutes ,,Tõde ja Õigus” või ,,Põrgupõhja uus vanapagan”.Tahan öelda seda,et nii põrgu kui paradiis eksisteerivad ainult maapealses inimühiskonnas mitte aga mingites mütoloogilistes muinasjuttudes ja õige tarkus on Talupoja Tarkusega kogetud Elutarkus ja Looduse e.Jumala seadustega arvestamine aga mitte hobusevargaks õppimine:)

  3. Jk 52 minutit ago
    Reply

    Tark mees ja õige valik.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.