Keskerakonna Narva piirkonna juhiks valiti Aleksei Jevgrafov

Keskerakonna Narva piirkonna uus juhatus 2024

Keskerakonna Narva piirkond pidas 10. oktooberil 2024 oma järjekordset aastakoosolekut. Kohaletulnud Keskerakonna liikmeid ja külalisi tervitas Narva linnapea Jaan Toots. Sõnavõttudega esinesid Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart ja Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Lauri Laats.

Tõdeti, et Keskerakonnas on olnud küll poliitiliselt keerulised ajad, kuid nüüd on karjeristid, kes millegipärast on päevapealt vahetanud oma poliitilisi vaateid, erakonnast lahkunud ja need, kes on jäänud, lähevad ühtse jõuna edasi. Erakonnaga liituvad uued inimesed ja Keskerakonna populaarsuse kasvu näitavad üleriigilised küsitlused.

Keskerakonna Narva piirkonna esimeheks valiti Riigikogu liige ja Narva volikogu fraktsiooni Narva esimees Aleksei Jevgrafov, kes nimetas juhatusse valitud Tarmo Tammiste ja Tatjana Stolfati aseesimeesteks. Juhatusse valiti veel Andrus Tamm, Heli Adamovitš, Irina Janovitš, Kirill Gussev ja Siluan Babarykin.

Aleksei Jevgrafov ütles, et Narva keskerakondlastel seisab ees suur töö, valmistudes kohalike omavalitsuste valimisteks, kuid on näha, et Keskerakond on ka Narvas saanud uue hingamise. Inimestes on tärganud arusaam, et praegune riigivõim töötab inimeste ja nende heaolu vastu ning ainus alternatiiv on saada hea tulemus kohalike omavalitsuste valimistel, et panna sellega tugev alus järgmistele Riigikogu valimistele, et Eesti riiki hävitava majanduspoliitika juurest eemale lüüa Reformierakond ja nende poliitika elluviimist toetavad satelliidid.

Keskerakonna volikogu liikmeteks Narvast valiti Tarmo Tammiste, Andrus Tamm, Heli Adamovitš ja Irina Janovotš. Revisjonikomisjoni liikmeteks valiti Sofja Homjakova, Svetlana Astahhova ja Jelena Kavrus.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.