Eesti Keskerakond tähistab täna 33. sünnipäeva avatud uste päevaga

Eesti Keskerakond tähistab täna 33. sünnipäeva avatud uste päevaga Tallinna büroos aadressil Narva mnt 31. Eesti suurim ja vanim erakond ootab kõiki huvilisi ajavahemikul kl 14-16, et vaadata üheskoos tagasi möödunule ja mõlgutada mõtteid eesootava osas.

“Keskerakond loodi 1991. aastal Rahvarinde baasil ja ka nüüd, 33 aastat hiljem kanname endas neidsamu väärtusi, seistes eelkõige kõikide Eestimaa inimeste ja tugeva keskklassi eest,” kinnitas Eesti Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart. “Sünnipäeva tähistamine on heaks võimaluseks omavahel kohtuda ja vabas vormis mõtteid vahetada. Olgem ausad, rääkida on paljust, sest viimase aja poliitilised sündmused riigis ja Tallinna linnas näitavad selgelt, et võimuesindajad jagavad katteta lubadusi ega suuda kriisiolukordades tõhusaid lahendusi pakkuda.”

Mihhail Kõlvarti sõnul vajab Eesti ühiskond praegusel keerulisel ajal kogenud ja karastunud poliitilist jõudu, kes oleks äärmustesse kalduvate erakondade ühendajaks. “Valitsuses sikutab iga erakond tekki enda poole, mille tulemuseks on kümme kvartalit järjest kestnud majanduslangus. Koalitsioon isegi ei vaevu lahendusi pakkuma, lootes, et keerulised ajad saavad iseenesest otsa,” rääkis Mihhail Kõlvart.

Avatud uste päeval pakume külalistele suupisteid, värskendavat joogipoolist, ajalehe Kesknädal uut numbrit ning lisaks saab tutvuda valimiskampaania meenete mininäitusega. Kohal on ka Eesti Keskerakonna juhtivad liikmed.

Vaata Keskerakonna 33. sünnipäevale pühendatud videotervitust siit: youtube.com/watch?v=7eHaux8q-wc

6 kommentaari
  1. Eve 3 päeva ago
    Reply

    Palju õnne ja edu Eestimaa kõigi aegade parimale ja suurimale erakonnale.

  2. Jaak 3 päeva ago
    Reply

    Keskerakonnas on targad, hoolivad a õiglase poliitikud kes oskavad ja tahavad meie elu paremaks muuta. Õnne edu ja tervist tublidele keskerakondlastele. Häbi reeturitele kes hoolivad vaid oma rahakoti paksusest ja kellest ka mujal meie riigi ja rahva jaoks kasu pole.

  3. Nojah 3 päeva ago
    Reply

    Kõlvart on väga hea erakonna esimees. Parim kõikist.Ta on tark ja hooliv. Jube on isegi mõelga et Kiik oleks esimees. See mees läks reeturlikult täitma oma kukrut vastasleeri. Rtas teeb ka seda mis on kasulik vaid talle.ta lõhkus ära parima valitsuskoalitsiooni ja ühines reformierakondlastega kes Keskerakonda kaua ei talunud kuna ei saanud vabalt tegutseda alatute seaduste kehtestamisel mis teevad meie rahva aina vaesemaks. Aga praegused kaaslased vajutavad nõusoleku märgiks nupule olles nõus kõigega. Isamaa kritiseerib valitsust aga nõustub ka mitmete seadustega mis on väga halvad . Kallid keskerakondlased te olete tublid , ausad ja eesmärgiks on teil meie rahvale heaolu saavutamine .See peaks olema iga erakonna eesmärk ja valitsus on valitud selleks et kindlustada oma rahvale inimväärne elatustase, oma riigis heaolu kindlustamine. Oleme vabad ja ei pea täitma teiste käske ega pugema EL-u ees

  4. Aade 2 päeva ago
    Reply

    Elu on näidanud seda,et rahvasõbralikum erakond on siiski keskkerakond.Ta oli tugev siis kui teda juhtis aateline,aus ja tark keskkerakonna asutaja.Tema lõhkusid ära vägivaldse ja alatu võimupöördega enda arust targad tegelased ja arvata võib,et ka mõned tegelased,kes olid seda tegemas välisjõudude mahitusel.Jah,lammutada on lihtne aga ehitada uuesti juba raske,et jällegi uuesti kogu rahvast ühendada oma riigi eest ühtsena seisma.Peale ajaloolise juhi hävitamist on kõik kuidagi allamäge veerenud.Hävitatti ära TTV ehk Rahvatelevisioon,kus olid väga head rahva huve väljendavad keskustelud jm.huvitavad saated ja sarjad.Anname ka tõele au,sealt sai võimaluse ka EKRE sünnilugu

  5. Soo 2 päeva ago
    Reply

    Eestimaa kõigi aegade parim poliitik oli Keskerakonna asutaja Edgar Savisaar,See mis talle tehti meenutab stalinistlikke kuritegusid. Eks tena suur häältesaak häiris võimule ihkajaid.Tema oli pks nendest kes aitas meile vabaduse tuua ja tegutses meie rahva huvides.Tallinna TV-s töötasid Eestimaa parimad ajakirjanikud ja kuulates neid saime teada mis tegelikult toimub.Pidevalt on tahetud pealinna üle võtta ja seda alatul moel. aga Tallinn oli kaua parimates kätes sest keskerakondlased juhtisid aga nüüd ootab allakäik nagu terves riigis.

  6. Tasuja 6 tundi ago
    Reply

    Keskerakonna asutaja oli üks ajalooline isiksus.Tema eesmärk oli koondada kogu eestimaa rahvas eesti iseseisvumise taastamisse Tartu Rahu järgsetes piirides ja seisis oma viimse hingetõmbeni selle eest,et Eesti oleks vaba ja rippumatu riik ning hoida heanaaberlikud suhted naaberriikidega aga need asjaolud ei sobinud liberaalse maailmavalitsemise taotlustega ja seepärast tehti kõik,et ta ära hävitada.Savisaar jäädvustub eesti rahva ajalukku kui eestluse eest ja rahu eest seisjana aga millega lähevad ajalukku need,kes eesti ära hävitasid….?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.