Koalitsioon hülgas Jürgen Ligi

Koalitsioon näitas täna oma suhtumist Jürgen Ligisse, kui jättis rahandusministri üksinda umbusaldajate küsimustele vastama. Ilmselt tundsid Reformierakonna, Eesti 200 ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna saadikud piinlikust ega soovinud ministrile toetust avaldama tulla.

Umbusaldamise käigus Jürgen Ligi õigustas oma üleolevat suhtumist parlamenti ega vabandanud naiskolleegide ees, keda ta eelmisel nädalal korduvalt solvas. Eesti Keskerakond hoiab Jürgen Ligi tegemistel silma peal ega luba tal oma suva järgi riigirahandust põhjakursil juhtida.

3 kommentaari
  1. Tähelepanelik Tööline 3 päeva ago
    Reply

    Oh, oleks minu olemine- teiseks minu tegemine,
    tieksin tua tuulele ja sauna saare oksale…
    Isi istuks nurgale
    ja laulaks laulu saksa kielt:
    Memme visse, krusse visse, memme endin tiihe.
    Lähder tohter aafel, muhker muhker meihen.
    Pim pam zindim bruut, ander vinden zamdin bruut.
    Kalder kuku kuldur vaih, kalder kuku kulder vaih.

    Nali naljaks-kusi kaljaks aga

    minu tähelepanekute kohaselt ei saa Keskerakond mitte midagi muud peale õhuvõngutamise teha takistamaks RE laiamist ei täna ega ka lähitulevikus mitte. Kusjuures KE -l enesel on selle jabura olukorra tekkes omajagu süüd: KE on ise oma endise reetliku liidri Jüri Ratase juhtimisel lasknud n.-ö. sandi sauna ning nüüd ei jäägi muud üle kui sel sandil ka selg puhtaks küürida . Sõimu ja sajatamiste saatel.

    p.s. Tähelepanelik tuleks olla ka sotsialistide suhtes. Põhimõttelliselt on nood Esimees Läänemetsa juhtimisel valmis minema (õigus)riigi reetmise teel kehtestades meelsuspolitsei.
    Inimesed, olge valvel, üks tont käib ringi mööda Eestit-sotsialismitont ning Eesti Vabariigi põhiseaduslik kord on hädaohus!!!

  2. Jürgenit 2 päeva ago
    Reply

    ei saadud hukka mõista, sest tema semud on ju ise samasugused.

  3. Nojah 14 tundi ago
    Reply

    Ega valitsuskoalitsioonis polegi taku. hoolivais ja meie rahva elu heaolu eest seisvaid poliitikuid.Nad peaksid esimeses järjrkorras meie rahva heaolule mõtlema. Aga neil pole tahtmist parandada neid tohutuid vigu mida tegi K.Kallas. õigetele opsitsiooni ettepanekutele kuidas parandada olukorda vastavad sageli häbematult. Mitte midagi ei õigusta valitsuse kehva tööd meie riigis.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.