Ühistranspordi entusiast Kätlin Ründla liitus Keskerakonnaga

Kätlin Ründla

Eesti Keskerakonnaga liitus Kliimaministeeriumi teede- ja raudteeosakonna nõunik Kätlin Ründla, kelle jaoks on oluline seista keskkonnasäästliku ning jätkusuutliku ühiskonna eest ning toetada regionaalset arengut.

“Otsustasin liituda Keskerakonnaga, sest minu maailmavaated ja eesmärgid lähevad suuresti erakonna omadega kokku,” lausus Kätlin Ründla. “Minu jaoks on väga oluline, et ühistransport oleks kaasaegne ja iga Eesti inimese jaoks kättesaadav. Läbimõeldud ja mugavad ühendused tagavad juurdepääsu eluks vajalikele teenustele ning omavad olulist rolli tasakaalustatud regionaalpoliitikas. Samuti aitab ühistransport vähendada autostumise negatiivseid mõjusid, mis on eriti tähtis linnakeskustes.”

Kätlin Ründla sõnul on ühistranspordikorraldus Eestis killustunud paljude osapoolte vahel, mistõttu puudub vajalik sünergia. “Madala liiklussageduse ja pika sõiduajaga liinide süsteem vajab ümberkorraldamist. Täna ei ole liinid piisavalt omavahel seotud, mistõttu tuleb kättesaadavuse suurendamiseks integreerida busside ja rongide ühendused,” märkis ta. “Tuleb luua ühine piletisüsteem ning pöörata suuremat tähelepanu ligipääsetavusele, eriti ratastooliga liikujatele.”

Õigusteadlasena peab Kätlin Ründla oluliseks, et õigusaktide loomise protsess järgiks rangelt seaduspärasuse põhimõtteid ning et need oleksid kooskõlas põhiseadusega, tagades seeläbi õiguskindluse ja õigusriigi toimimise.

“Keskerakonnas saan oma teadmisi ja ideid jagada ning aidata seeläbi kaasa Eesti transpordisüsteemi parendamisele. Kiired ja turvalised ühendused tagavad elu jätkumise väikelinnades ning maapiirkondades. Keskerakonna jaoks on oluline iga Eestimaa piirkond ja soovin anda selleks omapoolse panuse,” lisas ta.

2 kommentaari
  1. Jura Koffimassin 1 päev ago
    Reply

    Eks ta rohkem raha peale väljas ole , juba keha hoiak on selline.

  2. Nii 15 tundi ago
    Reply

    Parimad inimesed astuvad Keskerakonda.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.