Eestimaa Aasta Pere 2019 on perekond Tallinnast Nõmmelt

Aasta pere 2019

15. juunil toimus Valgas tänutseremoonia, kus Eesti Keskerakonna Naiskogu KENA tunnustas Eestimaa Aasta Peret 2019. Sellest on saanud kaunis tava, mille läbi väärtustame perekonna tähtsust laste kasvatamisel ning vanemate panust rahva järjepidevuse tagamisel.

Sel aastal osutus valituks perekond, keda iseloomustavad ühised väärtused ja eesmärgid. Perekonna suured unistused on seotud tervise, kodu ja perega.

Tiitli pälvinud perre kuulub viis liiget: ema Ave, isa Igor, tütred Angelina ja Augustina, poeg Robert. Pere peab enda tähtsamaks väärtuseks üksteisest hoolimist. Ühiselt muudavad nad eelmisel aastal ostetud Nõmme linnaosas maja hubaseks kodus, kus kõigil pereliikmetel oleks hea elada.

Pere isa Igor teenib perele sissetulekut operaator-mehaanikuna Solina Estonia Trading OÜ. Ema töötab pagar-kondiitrina „Pizzapro“ ja „Lyon“ kohvikus.

Pere kahest tütrest vanim, 14-aastane Angelina on Tallinna Tehnikagümnaasiumi õpilane, kes laulab laulukooris. 2017/2018 õppeaastal sai Angelina TTG Auraamatusse.  Angelina on abivalmis ja hea südamega neiu. Kõige enam saab Angelina hellust ja hoolt jagada nooremale õele ja vennale, 8-aastasele Augustinale ja 6-aastasele Robertile. Sel aastal pääsesid mõlemad tüdrukud kooli kooriga tantsu ja laulupeole, mille üle nad tunnevad suurt uhkust.

Nooremad lapsed Augustina ja Robert käivad Mustamäe Laste Loomingu Majas „Nublu“ arendusringis ja Kännukuke raamatukogu „Robotika“ ringis. Augustina õpib Tallinna Tehnikagümnaasiumis ning 2018/2019 õppeaastal sai TTG Auraamatusse. Samuti õpib ta ka Nõmme Muusikakooli ettevalmistusklassis.

Pesamuna Robert lõpetab sel aastal lasteaia Vesiroos ning sügisel läheb Nõmme kooli. Talle meeldib käia jalgpallitrennis, mis toimub lasteaia baasil ning õppida eelkoolis.

Loodame jätkata ka järgmisel aastal ilusa traditsiooniga ja valida Eestimaa Aasta Pere 2020.

Eha Võrk,

Tallinna abilinnapea, KENA esinaine

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.