TTV ostab kolme saate näitamiseks eetriaega

FOTO: EERO VABAMÄGI/SCANPIX

Tallinna Televisioon (TTV) plaanib osta eetriaega kolme telesaate näitamiseks, neist üks saab olema igapäevane uudistesaade.

Sihtasutuse Tallinna Televisiooni nõukogu kiitis kolmapäeva õhtul heaks juhatuse väljapakutud strateegia, mille kohaselt valmistub TTV hankima eetriaega kolmele saatele, edastas linnavalitsus.

TTV juhatus tutvustas nõukogule plaani valmistada ette riigihanked igal tööpäeval eetris oleva uudistesaate, kord nädalas eetris oleva debatisaate ja kord nädalas eetris oleva kultuurielu ja aktuaalseid teemasid käsitleva telemagasini jaoks eetriaja ostmiseks. Juhatus sai ülesande valmistada kuu aja jooksul ette riigihanked ning lähtuda tärminist, et 2020. aasta algusest oleks võimalik Tallinna saateid tele-eetris näha.

„Lisaks linnasaadete tegemisele jääb TTV ülesandeks toota asjakohaseid ennetus- ja teavitusvideoid ning pakkuda audiovisuaalset materjali nii Pealinna ja Stolitsa portaalile kui ka linna sotsiaalmeediakanalitele,“ ütles TTV nõukogu esimees, abilinnapea Aivar Riisalu.

Linnavalitsuse teatel on riigihankele oodatud osalema nii vaba- kui ka kaabellevikanalid, kuna TTV soovib, et saated jõuaksid võimalikult paljudeni tallinlasteni.

BNS

5 kommentaari
  1. Kuhu 5 aastat ago
    Reply

    jääb meedia kuuülevaade? Kas peamegi uskuma Linnamäed ja Luike?

  2. vana 5 aastat ago
    Reply

    Juhul, st. TTV, kui Te olete veel midagi inemestele vaatamiseks üldse midagi mõistlikku tootma, siis peab see olema internetis iga kell vaadatav! Muidu ei ole üldse mõtet Teie olemusel
    meie ühiskonnale!

    • to Vana 5 aastat ago

      Hea inimene, küsi lastelastelt abi ja vaata ka tagasiulatuvalt näiteks kolme klouni rumalaid saateid kas või ööpäev läbi.

  3. uskmatu-toomas 5 aastat ago
    Reply

    Tubli mees Riisalu,et panid õla alla TTV sulgemisele ise Settekaevu sultanit ümisedes ja nüüd pakud Tallinlastele mingit porri mida kogu meedia täis.
    Mida aasta edasi seda rohkem kesk hakkab sarnanema reffidega !

  4. Maali Maalt 5 aastat ago
    Reply

    Kui suurte TV kogemustega T.Lepa löödi minema ja asemele tulid rohelised noored mehed, siis imestasin R.Raudvere avalduse peale, et tema eesmärk on suurendada vaatajanumbreid. TTV oli tegelikult loodud Tallinna linna ja Linnavalitsuse tegemiste tutvustamiseks, sest siin tuli arvestada Tallinna linna maksumaksjate rahakotiga. TTV oli linna kanal, mitte riigi televisioon või kommertskanal, kus toimuvad meelelahutussaated. Samuti imestasin ka järsult suurenevate reisisaadete kasvule. Tänapäeval võrdlemisi palju reisiv rahvas enam ei ole huvitatud mingitest Bulgaaria või end. Ida-Euroopa riikidest, kirikutest jne, kuna nende reisisaadete jaoks on tänapäeval olemas eraldi reisi kanalid. Meelelahutussaadete jaoks on samuti mõeldud kommertskanalid. Linnakanalite jaoks ei ole vaja vaatajate reitinguid tõsta. Siin kohal noorte meeste pead eriti hästi ei töötanud ja ei mõeldud, et linna rahakott ei ole õhupall, et mida rohkem puhud, seda suuremaks läheb. Aga ükskord tuleb ka pauk, mis saabus 1. oktoobril.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.