Toots taotleb Keskerakonna juhatuselt Ranna parteist välja heitmist

Jaan Toots

Keskerakonna Tartu piirkonna juhatuse esimees Jaan Toots tegi erakonna juhatusele ettepaneku Tartu abilinnapea kohalt lahkumast keelduva Monica Ranna Keskerakonnast välja heitmiseks.

Toots ütles BNS-ile, et Keskerakonna Tartu piirkonna juhatus arutas esmaspäeval Ranna küsimust ja üritas talle selgeks teha, miks ta peaks abilinnapea kohalt lahkuma, kuid Rand keeldus ning seega peab ta erakonnast lahkuma.

Eelnevalt tegi Toots Rannale ettepaneku tagasi astuda ning järgmise aasta kohalikel valimistel kandideerida Tartus Keskerakonna nimekirja esikümnes, kuid see variant Rannale ei sobinud.

Rand on ERR-ile tunnistanud, et on erakonna liikmena eksinud kampaania töös kulutuste vormistamisel. “Olen ise võib-olla olnud selles osas hooletu, et kõiki kulutusi, mida on erakonna liikmete või kampaaniate heaks tehtud, ei ole õigesti vormistatud. Tunnistan, et olen siin süüdi. Aga samas ma tean, et ma olen need kulutused enda rahakotist teinud. Nii, et ma ei näe, et see peaks olema põhjus, miks järsku ei sobi inimene tööle,” rääkis Rand.

Abilinnapea töö suhtes ei ole Ranna sõnul keegi etteheiteid teinud.

2 kommentaari
  1. narvitjanin 5 aastat ago
    Reply

    Esimene lollus oli Narva linnavalitsejate kiusamine partei poolt.
    Nüüd Toots, kes oli vaid miilits, on teie otsustaja?
    Nii te lõpetate oma erakonna juhtpositsiooni.
    EKRE võidab järgmised valimised.
    Paras teile juhtimatud korblased!

  2. Mina 5 aastat ago
    Reply

    pole küll keskbandiit nagu Moonika, Jansa ja Jurka, kuid erapooletult teeksin raudselt teisiti. Sest igasugune ametikohtade mõjuvõimuga äritsemine on meil KEELATUD! Ehk ka seadusega karistatav.
    seepärast, kes osalevad selles äritsemises? Tootsi Jansa 100%, Ranna Moonika 100%, Ratta Jurka küll osaliselt, kuid ka tegevusetus on antud juhul tegutsemine ehk selle mõjuvõimuga äritsemise toetamine ja heakskiit. Võimalik, et Jurka kavatseb ka ise kedagi välja süüa, seepärast ei julge ta avalikult seda hukka mõista. Nagu Puurini Voova ei mõista hukka Toonäldi massimõrva Iraagis, sest Voova lõikaks siis omaenese kavatsused läbi. Laseb ju temagi mõrvata talle ebameeldivaid tegelasi Ühendkuningannariigis, Saksamaal, Suuriias, Ahvanistaanis ja mujalgi.
    Niisiis oleks praegu kõikirahuldav lahend see, kui visata bandest välja Jansa ja Moonika ning Jurkale anda parteiline noomitus avalikult parteipiletisse kandmise teel. Siis nad võtaks ehk õppust, kuidas seadusi MITTE rikkuda.
    Igasugune muu lahend oleks aga seaduserikkumise heakskiit ja elunorm edaspidiseks ehk katk leviks edasi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.