Keskerakonna fraktsiooni juhtkond: Riigikogu liikmed, annetame palgatõusu!

Riigikogu Eesti Keskerakonna fraktsiooni juhtkond kutsub üles parlamendiliikmeid annetama 1. aprillist kehtima hakkava palgatõusu organisatsioonidele, kes tegelevad täna otseselt või kaudselt kriisiolukorraga. Neid organisatsioone on üle Eesti väga palju: haiglad, Kaitseliit, Toidupank, vabatahtlikud päästjad…

Keskfraktsiooni juht Kersti Sarapuu ütleb, et kehtiv seadus ei luba seaduses sätestatud isikutel nn palgatõusust loobuda või seda ära jätta. “Seaduse muutmise korral hakkaks ta kehtima alles järgmisele koosseisule,” selgitab Sarapuu.

“Parlament jätkab oma tööd ka eriolukorras, kuid paljudes Eesti peredes väheneb kriisi ajal sissetulek oluliselt. Olukorras, kus ettevõtted on raskustes ja inimesed kaotavad koroonaviiruse leviku tõttu töö, peame raskuste ületamiseks ühendama jõud,” lisavad Keskfraktsiooni aseesimehed Siret Kotka ja Andrei Korobeinik.

Keskfraktsiooni juhtkond kutsub annetust tegema vähemalt eriolukorra lõppemiseni. Annetame koos!

3 kommentaari
  1. Nojah 4 aastat ago
    Reply

    Aga ehk annetavad teised ka. Arvan et seda ei tee Reformierakond. Minu arvates saavad riigikogulase küllalt suurt palka ja mingit palgatõusu ei vaja. Meil on küllalt vaeseid kes raha vajavad.

  2. Soo 4 aastat ago
    Reply

    Vähemalt ühe kuu palga peaks annetama sest suure palga tõttu peaks jätkuma ka ilma selleta. Mõned riigikogulaseõiatuvad seal niisama, mõned segavad valitsuse tööd. Sellised on kõige ihnsamad. Aga palgatõus riigilogulastele pole õiglane.

  3. Oi kui põnev 4 aastat ago
    Reply

    No nii, eled-janed- eved -nohjahid-otid ja muud toredad inimesed. Ullikesed, eks annab varsti näha, kuidas teie lemmikud kesik-õõnespuidud loobuvad palgatõusust.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.