Julia Timerbulatova: Tallinna Linnavolikogu liikmed, annetame hüvitise tõusu!

Head kolleegid!

Tallinna Linnavolikogu liikmete hüvitis tõuseb 1. aprillist seoses indekseerimisega. Seoses praeguse kriisiga on probleemide lahendamisega tegelevates organisatsioonides rahavajadus suurem kui tavaliselt.

Seetõttu teen ettepaneku, et annetame üheskoos vähemalt oma hüvitise tõusu summa mõnele organisatsioonile, kes seda inimeste aitamiseks vajab. Loodan, et olete minuga samal meelel.

Annetuse tegemisel usaldage oma südant, kuid Tallinna Linnavolikogu liikmetena võiksime toetada eelkõige neid organisatsioone, mis teevad linnaga koostööd:

Tallinna Lastehaigla Toetusfond
Tallinna Puuetega Inimeste Koda
Tallinna Toidupank (SA Eesti-Hollandi Heategevusfond Päikeselill)
Eesti Punase Risti Tallinna Selts
Vähiravifond „Kingitud Elu“
MTÜ Tallinna Naiste Kriisikodu

Soovin Teile jaksu ja vastupidavust ning hoidke enda tervist!

Lugupidamisega,
Julia Timerbulatova
Tallinna Linnavolikogu liige

10 kommentaari
  1. parimad sõbrad surmani 4 aastat ago
    Reply

    LOOMADE VARJUPAIGAD jms. IKKA KA !

  2. heategevus 4 aastat ago
    Reply

    Miks annetate, Riiklikust eelarvest oleksid need rahad võinud kohe neile jt.asutustele minna.
    Linnavolinikud ei vaja oma palkade, sissetulekute, hüvitiste jms. seoses sots. staatusega ka kasulike sidemete
    tõttu mingit indekseerimist, seda vajavad ainult kerjuspensionärid.

  3. Triin 4 aastat ago
    Reply

    Mu väike, kallis kodumaa, mis aina enam ja enam on muudetud ahnete idahordide (neil seal Peipsi taga ju maad vähe) tallermaaks, kus meie pealinn on juba “naša stolitsaks” muudetud. Mitte mingit “palgatõusu” ei tohi lubada ja see peaks olema riigi valitsuse poolt ära võetud, et need meie kulul “heategijad” ei saaks meie rahade eest “kommitädisid-onusid” mängida. See on sama, nagu vene “abi” Itaaliale, kus vene lippude lehvides, pakasuhha vormis (nagu iivanitele kohane) viiakse surmapiirkonda veoseid, millest on vajalik ainult heal juhul 20%. Aga killavoor oli pikk, mida pikem autoderivi, seda suurem “armastus”, nii nagu Donbassigi veeti relvi humanitaarabi sildi all.

    • Triinule 4 aastat ago

      Sul näikse olevat noore inimese nimi. Kust on sinusse tulnud nii palju viha ja vihkamist?
      “Ahned idahordid” hoiavad oma vägesid oma riigis, aga USA näiteks on väeosad laiali paisanud üle kogu maailma, sh ka Eestisse. Nende toel korraldatakse igasuguseid “araabia kevadeid”, et oma poisid võimule saada ja maa tühjaks röövida. Seaduslikult valitud Venetsueela president Maduro tahetakse puuri panna, et asendada ta oma jope Juan Guaidoga, aga paraku pole selleks mingit alust. Nüüd pakutakse 15 miljonit dollarit sellele, kes suudab “asitõendid” välja mõelda. Nagu Iraagi massihävitusrelvad, mida tegelikult ei olnudki.
      Mõtle ka selle peale ja ära suuna oma viha vaid ida poole.

  4. Jah 4 aastat ago
    Reply

    Kõik kellel on võimalik peaksid annetama. Valitsus teeb kõik mis võimalik viiruse peatamiseks. Meil on üle hulga aja tubli valitsus.

  5. Olgu 4 aastat ago
    Reply

    Soovitan anda need rahad mis kuluvad rändamiseks ka viiruse lõpetamise abistamiseks. Müüda maailma hulkujad tõid ju meile viiruse. See tuleb neil ka heastada.. Loodan et need poliitikud kes raha raiskasid valesüüdistuste leiutamisele tublide inimeste suhtes annetavad ka. kuigi nende tegevus pole nii laastav kui see viirus. Praegu on meil tubli ja õiglane valitsus ja loodame et inimesed täidavad nende nõudmisi.

  6. Eda 4 aastat ago
    Reply

    Meil on tubli ja hooliv valitsus. Tallinn on pikemat aega olnud heades kätes. Kindlasti saame hakkama ka selle viiruse leviku takistamisega. Ansipi ja Rõivase valitsused tegid ühe vea teise järgi ja viisid meie inimesed vaesusesse. Ega Ansip raha ei anneta, ta pole kunagi teistest hoolinud ja nüüd kadudes Brüsseli avarustesse lubas kõik teha et valitsust laiali ajada. Muuks tal aega ei jätku. Ega meie rikkur ja paljude kuritegudega tuntuks saanud E.N.Kross ei anna ka. Aga kindel on see, et veel ühte reformistlikku valitsust meie riik vastu ei peaks. praegune valitsus on teinud palju head ja veel rohkem oli plaanis edaspidiseks. Aga praegu katkestas julm koroona mitmete plaanide täitmist aga need lükkuvad vaid edasi.

  7. Mis 4 aastat ago
    Reply

    kerjuste ühiskond meil on, et pidevalt aina annetame ja annetame?

  8. maali maalt 4 aastat ago
    Reply

    Edgarile peaksid nad annetama, sest Edgari heakskiidul nad üldse kõrgel kohal troonivad. Pealegi on Edgar ju prillikivi kah, kui teada tahate.

  9. kili 4 aastat ago
    Reply

    kui valetada, siis suurelt, sest homme on palgatõus.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.