Keskerakonna Saaremaa piirkond toetab Jüri Ratase jätkamist erakonna esimehena

Jüri Ratas

Saaremaa piirkond esitab Keskerakonna kongressil esimehe kandidaadiks Jüri Ratase. Lisaks esimehele andis piirkond teada ka oma toetusest erakonna juhatusse kandideerijatele.

Keskerakonna Saaremaa piirkonna esimehe Mihkel Undresti sõnul on Jüri Ratas näidanud end tugeva ja stabiilse juhina, kes on alati seisnud meie riigi ja rahva huvide eest. „Peaminister on andnud endast alati 110% ja viinud meie riiki kindlal kursil edasi. Omamoodi tänuväärne on, et tema poolt juhitud valitsused on pööranud ka senisest suuremat tähelepanu saartele,“ ütles Undrest. „Riigijuhtimise kõrvalt on olnud ta ka alati olemas erakonna jaoks ning osanud oma inimesi väärtustada, toetada ja õiglaselt kohelda, nagu ühele õigele juhile kombeks.“

Juhatuse liikmekandidaatideks esitab Saaremaa piirkond järgmised nimed: Taavi Aas, Mailis Reps, Jaak Aab, Tanel Kiik, Mihhail Kõlvart, Jaanus Karilaid, Enn Eesmaa, Jaan Toots. Aukohtu kandidaadiks on Kalle Klandorf ja revisionikomisjoni liikmeskandidaadiks Marko Šorin.

Keskerakonna XVIII kongress toimub 22. augustil Tallinnas.

2 kommentaari
  1. Minu 4 aastat ago
    Reply

    arust peaks selline leht kajastama ikkagi UUDISEID. Kuid mis uudis see on, et igal pool toetatakse üliluulutajat Jurkat.
    UUDIS oleks siis, kui mingi Jopakolla Jurkat ei toetaks!

  2. Pask 4 aastat ago
    Reply

    Kogu nõukogude rahvas toetab Jossif Stalini ( Nikita Hruzjovi, Leonid Breznevi) jätkamist partei peasekretärina!
    Kuulge, kretiinid, palgake mõni mõistusega inime3ne omale originaalseid hüüdlauseid välja mõtlema- läilaks on ammu läinud.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.